RX 550 64 Bit vs 128Bit

ArdaMert

Kilopat
Makaleler
2

Arkadaşlar bu ürünü aldım, bu modelin 128Bit olan model ile arasında ne gibi farklar vardır, en önemlisi FPS farkı var mıdır?

GPU ile RAM arasındaki veri aktarım kanalıdır Bit. Eskiden önemliydi. Ama şimdi önemsiz denecek kadar az etkisi var. 50TL üstü fark verilmez. Doğru olanı almışsınız.

Bende öyle düşündüm hocam, zaten indirmde olmasa parasını haketmeyen bir kart fakat 564 TL'ye aldım, şahsen RX 550'ye 700TL civarı vermek içime sinmezdi.

Bende öyle düşündüm hocam, zaten indirmde olmasa parasını haketmeyen bir kart fakat 564 TL'ye aldım, şahsen RX 550'ye 700TL civarı vermek içime sinmezdi.
Merhabalar, konuyu hortlattığım için özür dilerim. @ArdaMert Ben de 64bitlik Sapphire Rx550 2GB olan modeli almayı düşünüyorum. Oynadığın oyunlarda kaç fps alıyorsun ? Ben world of warships oynacağım. Yeteceğini düşünüyorum.

Merhabalar, konuyu hortlattığım için özür dilerim. @ArdaMert ben de 64 Bit'lik Sapphire RX550 2 GB olan modeli almayı düşünüyorum. Oynadığın oyunlarda kaç FPS alıyorsun? Ben world of warships oynacağım. Yeteceğini düşünüyorum.

Hocam internette videolari var, kaç FPS aldığıma fazla bakmadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı