RX 550 alınır mı?

O fiyata ikinci el RX 460 veya RX 470 var ancak ikinci el almak istemiyorsunuz. (kısacası kazıklanmak istiyorsunuz)

RX 550 alınabilir bir ekran kartı. Performansı GT 1030'dan bir tık daha iyi. GT 1030'da oyunlarda GTX 750 Ti'a eşit.

Isınma yapmaz. O kadar güçlü bir kart değil.

Bu arada RX 560 kaliteli 300W PSU'da bile çalışabilmekte ve ekstra güç bağlantısı istemiyor. Performansı 1050 ile 1050 Ti arasında.

Peki siz bilirsiniz attığım RX 550'yi alın o halde.

Sinerji güvenilir mi peki nedeni ise fiyat gerçekten çok düşük,

O fiyata ikinci el RX 460 veya RX 470 var ancak ikinci el almak istemiyorsunuz. (Kısacası kazıklanmak istiyorsunuz)

RX 550 alınabilir bir ekran kartı. Performansı GT 1030'dan bir tık daha iyi. GT 1030'da oyunlarda GTX 750 Ti'a eşit.

Bu arada RX 560 kaliteli 300W PSU'da bile çalışabilmekte ve ekstra güç bağlantısı istemiyor. Performansı 1050 ile 1050 Ti arasında.

Kazıklanmayı geçtim ben hocam bulunduğum lokasyon ne yazık ki kötü.

O fiyata ikinci el RX 460 veya RX 470 var ancak ikinci el almak istemiyorsunuz. (Kısacası kazıklanmak istiyorsunuz)

Hocam tavsiyenize katılıyorum ama RX 550 GT 1030'dan daha düşük bir ekran kartı, GTX 750 Ti ise GT 1030'dan daha güçlü bir ekran kartı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sinerji güvenilir mi peki nedeni ise fiyat gerçekten çok düşük,

Kazıklanmayı geçtim ben hocam bulunduğum lokasyon ne yazık ki kötü.

Sinerji güvenilirdir herhalde bilmiyorum hiç alışveriş yapmadım ama araştırın bir sürü konu var sinerji güvenilir mi diye forumda.

@Hacışakirbey Sinerji güvenilirdir. Yıllardır bu işteler. Fiyatı olması gerektiği gibi, en ucuzu orada. RX 550'ye çok para akıtmayın.

@Umut 77

@oguzhnsrmn

İlla sıfır alacaksanızda bunu alın 2 GB ile 4 GB arasında fark yok, zaten 4 GB kadar güçlü bir kart değil RX 550.

Ama ikinci elde 450 TL'ye RX 460 var haberiniz olsun.

bu videoda var ama hem de 5 6 FPS ne kadar doğrudur bilmem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı