RX 550 GPU kullanımı oyunda aşırı dalgalanıyor

DÜNDAR_ALEMDAR

Decapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
16 GB 1600 MHZ
SSD veya HDD modeli
256 GB SSD, 256 GB SSD
Ekran kartı
RX 550 4 GB
Anakart
OEM(markası yok)
İşlemci
İ5 3470
Merhaba RX 550 4 GB ekran kartım Apex lobisinde bile aşırı kullanım düşüşü var. 100'deyken bir anda 0 oluyor ve frekansı 1183 MHz'den 214 MHz'e birden düşüyor, bunun çözümü ve sebebi nedir? 4 aydır bu sorunu çözmeye çalışıyorum :/

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    13,4 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gayet normal bir şey değil mi?

Ekran kartının zaten yüzde yüzünü kullanması istediğimiz bir durum ne kadar çok kullanırsa o kadar iyi düşüşlerde normal gibi geldi bana anlık 0 sonra 100.

Hayır normal değil GPU kullanım düşerken aynı zamanda oyunda bile drop yaşıyorum.

Ekran kartının zaten yüzde yüzünü kullanması istediğimiz bir durum ne kadar çok kullanırsa o kadar iyi düşüşlerde normal gibi geldi bana anlık 0 sonra 100.

Anlık 0 sonra 100 değil
Anlık 100 sonra 0

Merhaba RX 550 4 GB ekran kartım Apex lobisinde bile aşırı kullanım düşüşü var. 100'deyken bir anda 0 oluyor ve frekansı 1183 MHz'den 214 MHz'e birden düşüyor, bunun çözümü ve sebebi nedir? 4 aydır bu sorunu çözmeye çalışıyorum :/
İşlemcin kartını besleyemiyor gibi geldi bana.(Yanlış bilgi olabilir) İşlemci kullanımı ne durumda?

Bunu söylememin nedeni tamamıyla i3-6300'e karşı kaybetmesi ve apex'in işlemciye çok yüklenmesi.

İşlemcin kartını besleyemiyor gibi geldi bana.(yanlış bilgi olabilir) işlemci kullanımı ne durumda?

Bunu söylememin nedeni tamamıyla i3-6300'e karşı kaybetmesi ve Apex'in işlemciye çok yüklenmesi.

İşlemcim GTX 1650S de Apex hiç donmadan oynatabiliyor darboğaz olduğunu sanmam kaynak bu bende high ayara alıyorum kullanım artsın diye fakat durum asla değişmiyor.

Bak burada senin sistemin var sayılır işlemcin ucu ucuna kurtarıyor sistemden sisteme değişir. Lütfen oyunu oynarkenki işlemci kullanımlarını bizimle paylaş.

Diğer oyunlarda da yapıyor mu bunu ona bakman gerekiyor sadece bu oyundaysa ve anlık düşüşler yaşanıyorsa darboğazdan şüphelenmek normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı