RX 550 sinyal yok sorunu

Makaleler
1
İlk olarak kartı HDMI to VGA ile bağladım sorunlu çalışdı. Ekran karıncalandı. fotoğraflarda gözüküyor. Ardından PC kapandı ve yeniden açtım. Ekran kartının ve tüm bilgisayardaki fanlar dönmesine rağmen sinyal yok diyor. Sorun ekran kartındamı yoksa dönüştürücüde mi?
PSU: Aerocool VX Plus 500W sıfır aldım bunuda.
Intel ahm55 - i5 661 - 4 GB RAM.
Sorun nerede bir türlü anlamadım eski ekran kartım sorunsuz çalışıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20200812_180532.jpg
    IMG_20200812_180532.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 390
  • IMG_20200812_170805.jpg
    IMG_20200812_170805.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 114
  • IMG_20200812_170554.jpg
    IMG_20200812_170554.jpg
    867,9 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleyen: Moderatör:
2 Tane HDMI kabloyla doğrudan denedim. Ekran bozuk geliyor ilk fotoğrafdaki gibi. Sorun ekran kartında çıktı. Değişime yolluycam.
Ekran kartında sorun yokmuş aldığım yer test etti öyle diyor.

Ekran kartını aldığım yere gönderdim sorunsuz çalışıyor diyorlar. Bende fotoğraflardaki sorun oluyor. Dönüştürücüdede sorun yok başka kartta denedim. Anakartımda eski ekran kartım çalışıyor. Sorun nerede çıldıracağım aldığım yere gönderdim iade almıyorlar.

LCD TV'ye bağlayın direkt HDMI ile (farklı iki adet HDMI kablo denemekte fayda var) aynısı oluyorsa kart bozuk video çekip tekrar servise gönderin. Ve tüketici mahkemesine derhal baş vurun.

Tekrar gönderdikten sonra ürünü geri kabul etmeyin. Kargo gelirse iade deyin ürünü kabul etmeyin. Ve servis belgeleri kargo belgeleri ayrıca fatura gibi belgeleri mutlaka elinizde bulundurun.

Ayrıca şikayet var sitesine mutlaka yazın.

LCD TV'ye bağlayın direkt HDMI ile (farklı iki adet HDMI kablo denemekte fayda var) aynısı oluyorsa kart bozuk video çekip tekrar servise gönderin. Ve tüketici mahkemesine derhal baş vurun.

Tekrar gönderdikten sonra ürünü geri kabul etmeyin. Kargo gelirse iade deyin ürünü kabul etmeyin. Ve servis belgeleri kargo belgeleri ayrıca fatura gibi belgeleri mutlaka elinizde bulundurun.

Ayrıca şikayet var sitesine mutlaka yazın.

Kartı HDMİ kabloyla TV ye takdım hala aynı karıncalanma sorunu devam ediyor. Aldığım yer olan ''Sinerji'' bende çalışmayan kartı ısrarla iade alamayız diyorlar. 20 gün önce tüketici hakem heyetine başvurdum. Ürün şu an kendilerinde ve duruyor. Servise göndericez dediler tamam benim e posta gönderdim soruna dair. O mailde tarafımıza ulaşmadı diyip kapattılar. Halbuki aynı mail adresine daha önce mesaj göndermişdim cevap vermişlerdi. Bu hakem heyeti ne zaman sonuçlanır ? Savunma bekleniyor yazıyor.

Kartı HDMI kabloyla TV'ye takdım hala aynı karıncalanma sorunu devam ediyor. Aldığım yer olan "sinerji" bende çalışmayan kartı ısrarla iade alamayız diyorlar. 20 gün önce tüketici hakem heyetine başvurdum. Ürün şu an kendilerinde ve duruyor. Servise göndericez dediler tamam benim e posta gönderdim soruna dair. O mailde tarafımıza ulaşmadı deyip kapattılar. Halbuki aynı mail adresine daha önce mesaj göndermişdim cevap vermişlerdi. Bu hakem heyeti ne zaman sonuçlanır? Savunma bekleniyor yazıyor.

Şikayet var sitesine mutlaka yazın. Hakem heyeti birkaç ay sürer öyle hemen sonuç alamazsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı