RX 550 ve E5450 sisteme Concord PSU alınır mı?

TSK'ya vereceksen al tabii, işlerine yarar. Güzel bomba işte.

TSK'ya vermeyeceksen asgari olarak bunu al:

@NotYiit Aerocool VX Plus serisi PSU'lar pek iyi değil. Kapasitörleri harika değil, kablolar pek kaliteli değil ve kronik Coil Whine sorunu vardı 500W olanda.

Aerocool VX Plus 500'e yakın fiyata ZM500 LX II var. Kat ve kat daha iyi.

TSK'ya vereceksen al tabii, işlerine yarar. Güzel bomba işte.

TSK'ya vermeyeceksen asgari olarak bunu al:

@NotYiit Aerocool VX Plus serisi PSU'lar pek iyi değil. Kapasitörleri harika değil, kablolar pek kaliteli değil ve kronik Coil Whine sorunu vardı 500W olanda.

Aerocool VX Plus 500'e yakın fiyata ZM500 LX II var. Kat ve kat daha iyi.
@Samotne Ciasteczka Haklısın zaten ama arkadaş o kadar para harcamak istemiyor en azından gidip merdiven altı markalardan almaz.
@Samotne Ciasteczka haklısın zaten ama arkadaş o kadar para harcamak istemiyor en azından gidip merdiven altı markalardan almaz.

200 TL'te daha iyi bir önerin var ise bekliyorum.

@NotYiit Sana dürüst olacağım, bu ürün bir tık daha iyi o bombalardan yani. Böyle, nasıl desem. Evini havaya uçurmaz ama sonradan garanti ile başka ufak kusurlar yüzünden uğraşabilirsin.

200TL mi bütçesi? O zaman pek alternatif yok.
Max 250 dedi kendisi. Psu işinin sakata gelmeyeceğini biliyorum onun için gidip en iyilerinden birini aldım. :)

Aerocool'da problem cıkmaz yani değil mi?
Bütçem 1200 civarı fakat RX 460 2.el ve Xeon E5450 falan alacağım için PSU'ya kalan Max 250 300
Anakartım Foxconn 2A8C alacağım sistem RX 550 2 GB Xeon E5450 ve 400W PSU sizce iyi bir sistem olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı