Netflix'den film açtım o sırada aşağıdan Steam indirmesini durdurdum kırmızı ekran geldi sesler böyle bozuldu arkadaşım dediyse "mmmmmmmmmmm" diye kaldı yazılımsal olduğunu düşünüyorum sebebi nedir? Nasıl düzeltebilirim?
Netflix'den film açtım o sırada aşağıdan Steam indirmesini durdurdum kırmızı ekran geldi sesler böyle bozuldu arkadaşım dediyse "mmmmmmmmmmm" diye kaldı yazılımsal olduğunu düşünüyorum sebebi nedir? Nasıl düzeltebilirim?
Benzer hataları aynı kartta ben de çok alıyordum. Su an 21.2.2 ile çok rahatım , hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bir sürü vers. denedim son 3 sürümü hiç denemedim ama. Hepsinde hata verdi, hata verdikçe başka sürüme geçtim. Bunda nazar değmesin bayadır hiçbir sıkıntı olmadı.
Benzer hataları aynı kartta ben de çok alıyordum. Su an 21.2.2 ile çok rahatım, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bir sürü vers. Denedim son 3 sürümü hiç denemedim ama. Hepsinde hata verdi, hata verdikçe başka sürüme geçtim. Bunda nazar değmesin bayağıdır hiçbir sıkıntı olmadı.
Bir öncekinde sorun yok diye biliyorum. Radeon ayarlarında geliştirilmiş senkronizasyon açık mı, kapalı mı? Açıksa kapat düzelir benim öyle düzeldi o ayarda sorun var şu an.
Bir öncekinde sorun yok diye biliyorum. Radeon ayarlarında geliştirilmiş senkronizasyon açık mı, kapalı mı? Açıksa kapat düzelir benim öyle düzeldi o ayarda sorun var şu an.