Hangi ayarlarla 30 almışlar?Ayarlar aynı. Kart aynı ama sen 30 alıyorsun ben 24 garip.
Hocam mrb zahmet olmaz ise nasıl yapıldığını baştan itibaren anlatırmısınızBirkaç MH/s fazla almak yerine ekran kartının güç limitini %50'ye indirdim ve kart 67W üstünü harcamıyor. Değerler nasıl?
Eki Görüntüle 865478
Hocam Binance Pool'a geçebilirsiniz bu sayede Ethermine'ın 2 haftada bir ödeme sistemine de takılmazsınız her sabah 6-7 arası yatıyor para hesaba günlük olarak. 40mh/s altı kartı olanlara öneririm Binance Pool'u.Bu ayarları kullanıyorum şu an. Normalde basitçe undervolt yapılabilir ancak sürekli oyun da oynuyorum, o yüzden yapmadım.
Eki Görüntüle 890639
Kuzenim RX 590 kullanıyor ve o da mining yapıyor, bu hafta tam bir test yapıyoruz birlikte aynı cüzdanda kazım yapacağız artık. Bu 14 günün parası da yatsın onu bekliyorum hocam, eğer o duruma da önerirseniz Binance Pool'a geçelim kuzenimle?Hocam Binance Pool'a geçebilirsiniz bu sayede Ethermine'ın 2 haftada bir ödeme sistemine de takılmazsınız her sabah 6-7 arası yatıyor para hesaba günlük olarak. 40mh/s altı kartı olanlara öneririm Binance Pool'u.
Geçin hocam. Az mh/s'ye sahip kullanıcılar için büyük nimet günlük para çekimi.Kuzenim RX 590 kullanıyor ve o da mining yapıyor, bu hafta tam bir test yapıyoruz birlikte aynı cüzdanda kazım yapacağız artık. Bu 14 günün parası da yatsın onu bekliyorum hocam, eğer o duruma da önerirseniz Binance Pool'a geçelim kuzenimle?
Teşekkür ederim tavsiyeniz için, şu anki param yatana kadar araştırayım biraz.Geçin hocam. Az mh/s'ye sahip kullanıcılar için büyük nimet günlük para çekimi.
Fan ayarınıda atar mısın etkinleştirmişsin ama gözükmüyor ince ayar kontrolleri.Teşekkür ederim tavsiyeniz için, şu anki param yatana kadar araştırayım biraz.
Fan ayarınıda atar mısın etkinleştirmişsin ama gözükmüyor.
Fan ayarı gözüküyor.Bu ayarları kullanıyorum şu an. Normalde basitçe undervolt yapılabilir ancak sürekli oyun da oynuyorum, o yüzden yapmadım.
Eki Görüntüle 890639
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.