OnurOğuz
Hectopat
Daha fazla
Tüm gün yapmak zorunda değilsiniz. Günde birkaç saat açık kalırsa gün boyu kullanılan elektriği karşılar en azından.Şöyle bir şey var; bütün gün boyunca mining açık kalamaz zaten. Ben de oyun oynayıp, ders çalışıyorum. O yüzden şu sıralar yapmamak daha iyi olur.
Hazır yakalamışken sorayım, overclock olmadığı sürece miningde kart yanmaz değil mi?Benim ailem de çok iyi bakmıyordu, ailene çok basit bir şekilde açıklayabilirsin. Benim ailem ilk başta "Elektrik masrafını ne yapacağız?" diye söylenip duruyordu. Başladığımdan beridir sürekli kazandığım parayı gösteriyorum ve artık "Biz bunu kardeşinin bilgisayarında yapamıyor muyuz peki?" demeye başladılar. Çoğumuzun sistemi günde 7-8 saat açıktır diye düşünüyorum, en azından benim için öyleydi. Günde en az 12-13 saat bilgisayarım açık duruyordu ve sürekli bir şeyler izleyip/oynayıp duruyordum. Çok bir şey fark ettirmiyor yani. Ailenize, "Elektrik masrafı geçen aya göre ne kadar fazla gelirse aradaki farkı öderim." derseniz bir şey diyeceklerini düşünmüyorum, özellikle de aylık 80-90 dolar kazancı gördüklerinde.