RX 5500 XT en ucuz ve en kaliteli model önerisi

Bütçe
1800
Yahu RX 5500 XT alacağım sadece soruma cevap verebilir misiniz?
Sana öneride bulunduk, @jax teller fanboyu haklı. 4 GB olan versiyonunu almak yerine GTX 1650 Super alırsan daha iyi olur.

Onun dışında 8 GB'lık versiyonlar stokta yok sanırım, çünkü fiyatları 3000 TL. RX 5500 XT 4 GB olarak bunları öneririm.

Dual olan neden 2300TL.
Boşuna demedim MSI, ASUS gibi marka bulunduran kartları bu bütçede bulamazsınız diye. ASUS TUF GTX 1650S fazla ucuzdu sanırım. Ona bakın. GTX 1650S önerme sebebim biraz da NVIDIA olması. RX 5500 XT eğer 8 GB arasaydınız önerebilirdim RX 5500 kartını.

Isınmaz değil mi.
Isınmayan bir model diye biliyorum, ancak dediğim gibi GTX 1650 Super alman daha iyi olur gibi. Şu videoya bakarak konuşuyorum, çoğu oyunda bir tık daha iyi FPS alıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an indirimsiz 2000 TL ancak bu sitede geçen 1733 TL bile olmuştu, ben sana öneride bulundum sadece. Karar senin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı