RX 5500 XT - R3 3200G sistem CS2'de düşük FPS veriyor

Freuerfrei

Hectopat
Daha fazla  
Elimde içinde Ryzen 3200G RX 5500XT 8 GB ve 16 GB RAM (1x16 - 2x8 hangisi hatırlamıyorum) olan bir bilgisayarım var lakin CS2 de benchmark videolarına bakınca videodaki FPS'lerin çok daha azını alıyorum en düşük ayarda. Sıkıntı donanımda mı? Ayarlarda mı? Oyunda mı? Bilemedim teşekkürler.

Elimde içinde Ryzen 3200G RX 5500XT 8 GB ve 16 GB RAM (1x16 - 2x8 hangisi hatırlamıyorum) olan bir bilgisayarım var lakin CS2 de benchmark videolarına bakınca videodaki FPS'lerin çok daha azını alıyorum en düşük ayarda. Sıkıntı donanımda mı? Ayarlarda mı? Oyunda mı? Bilemedim teşekkürler.

Online oyunlarda sürekli güncelleme geldiği için videolarda ki fpsler sadece referans olur senin aldığın FPS nedir ?

Birde cs işlemci gücü isteyen bir oyun o işlemciyle işin zor zaten . Bir 3600 al ikinci elden fpsini 2ye katlar en az.

RAM tek kanal ise FPS'iniz bundan dolayı düşük olabilir, ama çift kanalsa altında yatan başka bir sebep vardır. Kaldı ki oyun işlemci tabanlı bir oyun, hangi çözünürlükte ne kadar FPS alıyorsunuz?

Bende Ryzen 5500 var. 1024*768 Low ayarlarda oynasam bile DM oynarken FPS in 90-100' e düştüğü oluyor. Ryzen 5 5500 ile 3600' ün rakip işlemci olduğunu varsayarsak pek fark olmaz. Rekabetçide bu kadar düşüş olmuyor tabii. Almışken Ryzen 5 5600 alması daha iyi olur. @EBT11

Online oyunlarda sürekli güncelleme geldiği için videolarda ki FPS'ler sadece referans olur senin aldığın FPS nedir?

Bir de CS işlemci gücü isteyen bir oyun o işlemciyle işin zor zaten. Bir 3600 al ikinci elden FPS'ini 2ye katlar en az.

Çözünürlük 1440-1080 144Hz 4:3 Dust 2 rekabetçi 50-60 geziyor hep.

RAM tek kanal ise FPS'iniz bundan dolayı düşük olabilir, ama çift kanalsa altında yatan başka bir sebep vardır. Kaldı ki oyun işlemci tabanlı bir oyun, hangi çözünürlükte ne kadar FPS alıyorsunuz?

Eve gidince kontrol edeceğim RAM'i eğer 1 ise 1 tane daha aynı modelden bakınacağım eğer 2 ise işlemciyi 2. el Ryzen 5 ile değişmeyi düşünüyorum soketleri aynı herhalde onların.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı