RX 5500 XT Sistem Çökme hataları

Texrtwind

Hectopat
Daha fazla  
Şu an aşırı sinirliyim çünkü böyle rezil bir kart görmedim. Kimden mi bahsediyorum? Tabi ki RX 5500XT!
Sürümüm 21.4.1'di.
Mühendislik okuyorum dersler var kafa dağıtmak için optimizasyon özürlüsü oyunumuz PUBG'ye gireyim dedim.
Yüksek ayarlarda oynuyorum oyunun ortasında Ultra'ya çektim 4-5 saniye ilerledim sonra bilgisayar siyah ekrana geçti hemen restart attı.
Bilgisayar açılınca AMD Bug Report Tool açıldı, kapattım 30 saniye olmadan tekrar siyah ekran verdi restart attı. Kaç kere bu oldu bilmiyorum fakat en az 6 kere cebelleştim. Bir kere çökünce o kart sittin sene toparlanamıyor. Artık en sondan 2. restartta yanlış hatırlamıyorsam Windows dosyaların bozulduğuna dair gibisine bir uyarı verdi. Yeniden başlatarak bir daha dene ve gelişmiş seçenekler bilgisayarı sıfırla vs. vardı. Ben tekrar başlattım açıldı bilgisayar ama sanırım bazı uygulamalardaki modüller yoktu. Örneğin Kaspersky veritabanını bulamadı ve tekrar yükledi. Ekran kartı ışığını kapalı kullanıyorum ama yeniden başlatınca açılmıştı Mystic Light gibi modüller yoktu. Tam olarak mavi ekran da değildi sanırım keza minidump dosyası da yoktu. Virüs falan var desem Kaspersky ve Malwarebytes yüklü, o konuda titizim. Bu yazıyı yazmak için Radeon Software'yi kaldırdım şu an çökme yok gibi gözüküyor. DDU ile yeni bir sürücü yükleyeceğim.

1-Bu illetten nasıl kurtulurum?
2-Dosyalarıma ne oldu, neden bazı şeyler silinmiş?

Önemli edit: hiçbir şey fayde etmedi. Editi bilgisayardan yazamadım şu an telefona geçtim. İlk önce video tdr failure verdi arkasından critical process failure hatası verdi ve bilgisayar yeniden başlatmadi kapandı. Ne yapmam gerekiyor? Şu an ekranda bu çıktı :(

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    46,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20210430_151506.jpg
    IMG_20210430_151506.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı