pizz3man
Decapat
Dostum, benchmarklara bak. Ryzen 5 2600 daha uzun ömürlü olacak diye bir şey yok, saçmalıktan ibaret. i3 10100F çok daha ucuz olmasına rağmen oyunlarda daha iyi, yayınlarda çok sorun çıkartacağını sanmıyorum.ya iyi hoş diyonuzda rx5500xt ryzen 5 2600 daha iyi bi ikili değilmi
1650S yayın yapacaksan çok daha iyi, bir de oyunlarda RX 5500’ü biraz geçiyor.
Dostum ne gelişmesi? Kronik sorunluysa sorunlu. Hem attığımızdan teknik olarak kötü hem de sağlık/hız düşme sorunları yaşanıyor. Forumda araştırabilirsin.ssd gibi şeyler geliştirilebilir
İtopya’da indirimde diye şuan, diğer siteler çoğunlukla biraz daha pahalıya satıyor. Dediğim gibi daha iyi değil, nereden çıktı bu?ve ryzen 5 2600 intel i3 10100f den çok daha iyi ve itopya nedense herzaman bi tık pahalı teknobiyotikde aynı kasayı daha düşük fiyatlara bulabiliyosunuz
Alakası yok, işlemcinin RTX 2060 Super’a kadar yolu var, en fazla PSU değiştirmek zorunda kalırsın onu da yapman gerek kalmaz ZM550-GVII alırsan.ve ve ve ve sizin attığınız kasalar geliştirilemez artık full kasa atmışsınız yani o kasa 3 4 yıl sonra çöp olur parçaları değiştirmem için öncekileri atmam lazım yani işte
Anlayacağın birkaç yıl sonra çöp olma gibi bir durum yok.