- Makaleler
- 18
Daha fazla
Bakıyorum.Peki nzxt güç kaynağının bütün korumaları tam mı?
Peki NZXT güç kaynağının bütün korumaları tam mı?
OVP, UVP, OPP, SCP, OTP, OCP bulunuyor, üst seviye bir PSU'da olması gerektiği gibi. Çok iyi tercih olur, yurt dışı fiyatı da 120 dolarmış normalde, siz 600 liraya almış olacaksınız, hayırlı olsun.
Protections Over Voltage Protection
Under Voltage Protection
Over Power Protection
Over Temperature Protection
Over Current Protection
Short Circuit Protection
Evet @HABAR bulmayı başarmış.Halbuki 10 sitenin hiçbirinde yazmıyordu.![]()
NZXT E Series 650 W Review
The NZXT E Series 650 W is a modified and slightly more expensive version of the Seasonic SSR-650FX. It features digital monitoring and limited controls, as well as an interesting look. Read the review to figure out whether it is worth spending about $10 more on over Seasonic's offering.www.techpowerup.com
NZXT E500 500W Power Supply – Page 5 – JonnyGURU.com
www.jonnyguru.com
İki farklı inceleme bırakıyorum, Seasonic Focus Plus ile aynı platrform üzerinde inşa edilmiş bir model ve bu korumalara sahip:
OVP, UVP, OPP, SCP, OTP, OCP bulunuyor, üst seviye bir PSU'da olması gerektiği gibi. Çok iyi tercih olur, yurt dışı fiyatı da 120 dolarmış normalde, siz 600 liraya almış olacaksınız, hayırlı olsun.
Merhaba, ben PSU'mu değiştireceğim. PSU'yu 500 Watt PSU almak istiyorum. Modüler olması ve 80 Plus Gold olması beni cezbediyor, sizce bu sisteme bu PSU yeter mi?
Sistem:
MSI Gaming X RX 5500XT 8 GB.
Ryzen 5 2600X.
Gigabyte B450M S2H.
Adata SU630 480GB.
Arctic Freezer 34e-sports.
Cooler Master MB311L.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.