RX 5500 XT vs 1650 Super

Yalnızca rekabetçi oynamıyorsam 1650 Super'i bu saatten sonra hiç tercih etmezdim. NVIDIA tabanlı Cyberpunk 2077'de bile 1650 Super ile 5500 XT 4 GB aynı performansı vermiş, 1660 ise direkt 10 FPS fark atmış.

Tabii bir de bu iki karttan daha iyi 5500 XT 8 GB/1660/1660S var ki asıl onlara yönelmek en doğrusu olur bütçe birazcık artırılıp. VRAM önemli.

Ben 1650S'i 2 yıl daha kullanacağım sıkıntı yaşar mıyım götürür mü beni? Büyük ihtimalle satacağım 2 yıl sonra.

Doğrudur. Ben 1650S kullanıyorum daha sıkıntısını görmedim.
Gayet iyi kart.

Güzel kart tabii ki ben de beğeniyorum. Cyberpunk 2077 gelecek güncellemelerle VRAM tüketimini biraz azaltırsa 4 GB VRAM'li kartlar için de iyi olacak şu haliyle en düşükte bile 5 GB falan kullanıyordu en son. Bu da ihtiyaç duyulan fazla miktarı RAM'lerden alırken performansta sıkıntı yaşanmasına neden oluyor.

Ekleme: Götürür merak etme. Yalnızca ayar kısarsın ama idare edecektir rahatlıkla.

1650S al. RX 5500 XT çok ısınır.

Aynen 5500 XT kullanıyorum kart alev alev (!). Videolarımda bile görünüyor. Bilmiyorsanız yorum yapmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Güzel kart tabii ki ben de beğeniyorum. Cyberpunk 2077 gelecek güncellemelerle VRAM tüketimini biraz azaltırsa 4 GB VRAM'li kartlar için de iyi olacak şu haliyle en düşükte bile 5 GB falan kullanıyordu en son. Bu da ihtiyaç duyulan fazla miktarı RAM'lerden alırken performansta sıkıntı yaşanmasına neden oluyor.

Ekleme: Götürür merak etme. Yalnızca ayar kısarsın ama idare edecektir rahatlıkla.

Aynen 5500 XT kullanıyorum kart alev alev (!). Videolarımda bile görünüyor. Bilmiyorsanız yorum yapmayın.

Ekran kartım garantideydi değişim için. Daha 14 gün geçmeden gönderdim garantiye iade edeceğim sabah 5500 XT deneyeyim bir de.

Kötü olmuş. Ne kadar ödedin veya üzerine değişim yaparlar mı bilmiyorum ama 1660 veya 5500 XT 8 GB değişimi iyi olur. Olmazsa da sorun yok 1650 Super de güzeldir.

Bu düz GTX 1650. Sanıyorum 2000 TL'ye alınabilecek en kötü karttır. Performans olarak RX 570 ile yarışıyor. O fiyatta en iyi seçenek;

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı