RX 5500XT sistem oyun oynarken yeniden başlıyor

• Konuyu başlatan dnzsvm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.099

dnzsvm

Decapat
Daha fazla  
Valoranttaydım yarım saat falan oyundaydım. Sonra 2. el girerken dondu ve yeniden başlattı. Neden olmuş olabilir? Dün ekran kartı driveri güncelledim.
  • MSI RX 5500 XT 4 GB Mech.
  • i5 10400F.
  • Corsair 8 GB RAM.
  • MSI H410M A PRO.
  • Frisby 600W kasa.
  • SanDisk 240 GB SSD.

Valoranttaydım yarım saat falan oyundaydım. Sonra 2. el girerken dondu ve yeniden başlattı. Neden olmuş olabilir? Dün ekran kartı driveri güncelledim.
  • i5 10400F.
  • Corsair 8 GB RAM.
  • MSI H410M A PRO.
  • Frisby 600W kasa.
  • SanDisk 240 GB SSD.
Büyük ihtimalle güç kaynağından kaynaklı.

En son çıkan driver bende de kurulu.Bir sorunla karşılaşmadım ama yine de sürücüden kaynaklı olabilir.Birde PSU modeli nedir.600W ama verimliliği düşükse sistemi besliyemiyor olabilir.

• i5 10400F.
  • Corsair 8 GB RAM.
  • MSI H410M A PRO.
  • Frisby 600W kasa.
  • SanDisk 240 GB SSD.

Bu sorun Windows'la alakalı son 1 haftada 1000 kişiden fazla kişi bu konu ile alakalı rapor gönderdi.

Güç kaynağın kaç yaşında ve 80+ mı? 12v kanalından 400w veren 4 yaşında 600w bir güç kaynağım vardı 5500 XT ile bu sorunu yaşadım, 1 hafta sonra 2. kez yaşadım. Sonra 550W 80+ Gold güç kaynağı aldım bir kere bile denk gelmedi.

Güç kaynağın eskiyse bu ilk sinyal olabilir aklında bulunsun.

Güç kaynağın kaç yaşında ve 80+ mı? 12v kanalından 400W veren 4 yaşında 600W bir güç kaynağım vardı 5500 XT ile bu sorunu yaşadım, 1 hafta sonra 2. kez yaşadım. Sonra 550W 80+ Gold güç kaynağı aldım bir kere bile denk gelmedi.

Güç kaynağın eskiyse bu ilk sinyal olabilir aklında bulunsun.

FRISBY Fc-9280g 600w 80+ 4xd.rıng Fan Temp Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu kasa olması lazım sistemi daha yeni topladım 1.5 ay oldu her gün ayrı bir sorunla uğraştım. Şimdi tam dedim oh be artık olmuyor bir şey, yine sorun yine sorun.

Bu sorun Windows'la alakalı son 1 haftada 1000 kişiden fazla kişi bu konu ile alakalı rapor gönderdi.

Baktım 2 tane güncelleme var indiriyorum şu an. Emin misiniz bundan kaynaklı olduğuna sorunum çözülür mü?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı