RX 5500XT sisteme 1000 TL PSU öneri

PSU önerir misiniz?

1000 TL fiyata alınabilecek en iyi ürünü @Andar Han size önerdi zaten. Hiç düşünmeden alın.

Bu model Hyper Pro'nun kırpılmış hali. Alternatifi yoksa alınabilitesi vardı ama Hyper Pro varken bakılmamalı. Bilgi olsun diye yazıyorum.

1000 TL fiyata alınabilecek en iyi ürünü @Andar Han size önerdi zaten. Hiç düşünmeden alın.

Bu model Hyper Pro'nun kırpılmış hali. Alternatifi yoksa alınabilitesi vardı ama Hyper Pro varken bakılmamalı. Bilgi olsun diye yazıyorum.

Cooler Master iyi bir markamı Cooler Master ve Cougar arasında kaldım. Eğer 2 side önerilmezse yukarıdakini alırım.

Cooler Master iyi bir markamı Cooler Master ve Cougar arasında kaldım. Eğer 2 side önerilmezse yukarıdakini alırım.

Cooler Master ve Cougar genel olarak iyi bir marka ama her ürünü iyi olacak diye bir kaide yok. Rezalet modelleri de var. Bu fiyata da önerilen Hyper Pro rakipsiz. 1000 TL için konuşuyorum elbette.

Açıklamasında yazan
1 X 24 pin ATX (20+4)
2 X 4+4pin EPS işlemci.
2 X 6+2-pin
4 X SATA.
Şeyler kablolarıyla birlikte geldiğini kanıtlar mı veya kabloları yanında gelir mi ekstradan kabloya para veremem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı