Y YasinBkurt Femtopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 15 1 Nisan 2021 #1 Merhaba. Edit yaparken sürekli bu hata ile karşılaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ekran kartı: ASUS Dual RX 5500XT. Sürücü: En son WHQL sürümü.
Merhaba. Edit yaparken sürekli bu hata ile karşılaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ekran kartı: ASUS Dual RX 5500XT. Sürücü: En son WHQL sürümü.
monurts Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 2.418 Çözümler 20 1 Nisan 2021 #2 DDU ile sürücülerinizi silip son sürümden bir sürüm eski sürücüyü indirin. Son sürümde sorunlar var gibi görünüyor. Artı 0 Eksi
DDU ile sürücülerinizi silip son sürümden bir sürüm eski sürücüyü indirin. Son sürümde sorunlar var gibi görünüyor.
KS KS Y YasinBkurt Femtopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 15 1 Nisan 2021 #3 monurts dedi: DDU ile sürücülerinizi silip son sürümden bir sürüm eski sürücüyü indirin. Son sürümde sorunlar var gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Onu denedim olmadı. Artı 0 Eksi
monurts dedi: DDU ile sürücülerinizi silip son sürümden bir sürüm eski sürücüyü indirin. Son sürümde sorunlar var gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Onu denedim olmadı.
monurts Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 2.418 Çözümler 20 1 Nisan 2021 #4 YasinBkurt dedi: Onu denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... 21.2 sürümünü kurduğunuzda da aynı sorunla mı karşılaştınız? Artı 0 Eksi
YasinBkurt dedi: Onu denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... 21.2 sürümünü kurduğunuzda da aynı sorunla mı karşılaştınız?