Biraz daha yardımcı olsanız ben kaça çekeyim.
MSI Afterburner programı kullanarak yavaş yavaş denemeni öneririm ta ki hatayı almayana kadar. Şu anda iş yerinde olduğum için fazla yardım edemiyorum ama edebilsem bile benim yaptığım değerlerin seninkiyle aynı olacağını düşünmüyorum.
Biraz daha yardımcı olsanız ben kaça çekeyim.
MSI Afterburner programı kullanarak yavaş yavaş denemeni öneririm ta ki hatayı almayana kadar. Şu anda iş yerinde olduğum için fazla yardım edemiyorum ama edebilsem bile benim yaptığım değerlerin seninkiyle aynı olacağını düşünmüyorum.
Dediğim adımı yaptınız mı?
Dediğim adımı yaptınız mı?
Bu arada yavaş yavaş dene derken Afterburner ile voltajı abartmadan artırıp oyuna gir demek istedim. Kapanmazsa bil ki düzelmiştir.
Dediğini birçok kez yaptım olmadı.
Hocam sadece PC açıldığında oluyor biraz hareketsiz bıraktıktan sonra oluyor oyunlarda bir sıkıntı olmuyor bir de Power'dan sıkıntı olur mu?
yalnız yanlış anladınız galiba arkadaş bu hatayı oyunda değil bilgisayarı ilk açtığında alıyor wattman hatası verince zaten tüm ayarlar varsayılanlara döndürülüyor olması lazım (genellikle oc için radeon software ı kullanıyorum).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.