RX 5500XT Watmann hatası

SiounX

Kilopat
RAM
Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram
SSD veya HDD modeli
Netac 240gb SSD
Ekran kartı
MSI RX6500 XT
Anakart
MSI A320M-A PRO
İşlemci
Ryzen3 1200
Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım, MSI Mech RX 6500 XT OC ilkinde aniden kapanıyordu değiştirdim. Şimdi de uyku moduna geçince bir daha çıkmıyor. Arkadan şalteri kapatıp açmam gerekiyor. Yeniden başlattığımda da WattMan ayarları yeniden yüklendi diyor. İade etmeyi düşünüyorum 3680TL'ye aldım. Anakartla uyuşmadığını düşünüyorum sizce PCI Express 4.0 anakartla işlemci alsam sorun çözülür mü? Sizin çözüm önerleriniz var mı? İade edersem yaklaşık 7700-8700TL civarlarında param olacak. Onunla sistemi de yükseltebilirim. Herhangi bir çözümü yoksa önerilerinize açığım.
PSU: FSP 650W 80+ H3 650.

Son düzenleyen: Moderatör:
PCİ 3.0 kullandığınız için uyuşmama olayı diye bir şey olamaz. Zaten bende 3 ay kadar 6500XT kartı B450 anakartta sorunsuz kullanıyordum sizin sorununuz ya yazılımsal ki yüksek ihtimal öyledir ya da donanımsal problem. Donanımsalsa geçmiş olsun kurtaramazsınız iade tek çareniz yazılımsal ise DDU ile eski driveri silip WHQL sürümü yüklemeniz.

22.6.1 WHQL yükledim. Hala sorun devam ediyor. Anakart MSI A320M-A acaba OC desteği olmadığı için hata alıyor olabilir miyim? Yada başka öneriniz?

22.6.1 WHQL yükledim. Hala sorun devam ediyor. Anakart MSI A320M-A acaba OC desteği olmadığı için hata alıyor olabilir miyim? Yada başka öneriniz?
OC desteği ile alakası yok o konuda rahat olun. Açıkçası size bir sürü öneri verebilirim WattMan ile ilgili ama garantisi yok hiçbir önerinin ben sizin yerinizde olsam süresi hala dolmamışsa iade ederim.

OC desteği ile alakası yok o konuda rahat olun. Açıkçası size bir sürü öneri verebilirim WattMan ile ilgili ama garantisi yok hiçbir önerinin ben sizin yerinizde olsam süresi hala dolmamışsa iade ederim.
Yarın iade edip GTX 1650 alayım.

Ama benim kafama takılan Amazon'un 2 kere bozuk kart gönderceğini zannetmiyorum.

Yarın iade edip GTX 1650 alayım.

Ama benim kafama takılan Amazon'un 2 kere bozuk kart gönderceğini zannetmiyorum.
Şöyle ki kartın bozuk olduğunun garantisi yok dedigim gibi WattMan hatası için onlarca tavsiye yolu var ama hiçbiri kesin değil, tamamen başınızı aritmasin diye iade tavsiye ettim. Profilimden 2019'da benimde başıma gelen WattMan konularina bakabilirsiniz bu konuda aylar gecirdim ve tek kelimeyle lanet bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…