RX 550'den RTX 2060 Super'e geçilir mi?

Juzou

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iyi Sosyaller benim sistemim eski onceden RX 550 vardi ama o bozuldu şu an icin RTX 2060 Super almayi dusunuyorun. Sizin dusunceleriniz neler?
Intel i5 3350P.
12 GB RAM.
500W PSU.
ECS H61H2-MV DDR3 anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iyi Sosyaller benim sistemim eski onceden RX 550 vardi ama o bozuldu şu an icin RTX 2060 Super almayi dusunuyorun. Sizin dusunceleriniz neler?
Intel i5 3350P.
12 GB RAM.
500W PSU.
ECS H61H2-MV DDR3 anakart.
Hocam merhaba geçilir ama bütçeniz el veriyorsa işlemciyi de değiştirmelisiniz. Darboğaz yapacaktır.

Hocam merhaba geçilir ama bütçeniz el veriyorsa işlemciyi de değiştirmelisiniz. Darboğaz yapacaktır.

Oyunlarda ne gibi bir zorlama olur sorun olur? Hocam teşekkürler.

Hocam peki 1155 pinlik RTX 2060S ile beraber çalışacak bir işlemci var mıdır?

Oyunlarda ne gibi bir zorlama olur sorun olur? Hocam teşekkürler.

Hocam peki 1155 pinlik RTX 2060S ile beraber çalışacak bir işlemci var mıdır?
1155 pinli kullanabileceğin en iyi işlemci i7 3770K olur ancak yüzü astarını geçer, darboğazdan da tam olarak kurtulamazsın. Ekran kartını şimdiden al, bütçen müsait olursa diğer parçalarını da değiştirirsin. Ekran kartı için bütçen nedir? İkinci el mi düşünüyorsun?

1155 pinli kullanabileceğin en iyi işlemci i7 3770K olur ancak yüzü astarını geçer, darboğazdan da tam olarak kurtulamazsın. Ekran kartını şimdiden al, bütçen müsait olursa diğer parçalarını da değiştirirsin. Ekran kartı için bütçen nedir? İkinci el mi düşünüyorsun?

Sıfır düşünüyorum hocam malum ikinci el mining olayları var bütçem kısıtlı malum öğrenciyim 5000 lira bütçem var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı