RX 550'yi bağlayınca sistem reset atıyor

Ikenancan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim "MSI Radeon RX 550 4 GB" ekran kartım var fakat 2 monitör bağlayınca ve oyuna girince 10 dakika içinde bilgisayar reset atıyor. Sizce neden?

Benim şöyle bir düşüncem var. Sizce olabilme ihtimali var mı? PSU'm 500 Watt ve ekran kartım için sanırım minmum 400 Watt gerekiyor. Acaba PSU mu yetmiyor? GTA 5, Raft, Valorant, gibi oyunlarda reset oluyor. Yüksek ihtimal ağır yüklü oyunlarda da reset problemi olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı sorunu farklı RX serisi ekran kartlarıyla yaşayanlar olmuş. AMD kaynaklı gibi.

Öneri:
+Yazılımsal bir sorun ise belki oyunu tam ekran yapmak yerine pencere modunda açmak işe yarayabilir.

+Dönüştürücü kullanıyorsan kullanmadan bağlamayı dene.

+2.monitör için kullandığın kabloyu değiştir. (HDMI-VGA-DVI hangisi uygunsa)

+DDU ile ekran kartının sürücülerini kaldırıp daha eski bir sürün kurmayı dene.

+Hiçbiri işe yaramazsa kartı başka bir bilgisayarı takıp çift monitör bağla. Sorun olmazsa PSU sıkıntıdır.

Aynı sorunu farklı RX serisi ekran kartlarıyla yaşayanlar olmuş. AMD kaynaklı gibi.

Öneri:
+Yazılımsal bir sorun ise belki oyunu tam ekran yapmak yerine pencere modunda açmak işe yarayabilir.

+Dönüştürücü kullanıyorsan kullanmadan bağlamayı dene.

+2.monitör için kullandığın kabloyu değiştir. (HDMI-VGA-DVI hangisi uygunsa)

+DDU ile ekran kartının sürücülerini kaldırıp daha eski bir sürün kurmayı dene.

+Hiçbiri işe yaramazsa kartı başka bir bilgisayarı takıp çift monitör bağla. Sorun olmazsa PSU sıkıntıdır.
dediğiniz bütün çözümleri denedim ekran kartını farklı bi pc ye takıp deneyeceğim sağolun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı