RX 560 2GB ve Pentium G5400 sistem toplama

@Velican.Yld
Sistemi böyle yap bence.
IMG_20181214_003144.JPG

Benim attığım sistem'le aynı ben daha çok bilindik markalara yönelmeyi istededim hem benimki 2.613 tl tutuyor 67'tl kalıyor onada klavye alırım sistem'de zaten iki tane depolama birimi var 1.ssd 120gb yeter sadece işletim sistemi kurulcak 2.1tb 5400rpm eski hdd var şimdilik bu kullanıncak ilerde hem sdd hem hdd değiştirme zaten yapcam bu benim istedigim oyunlar bi süre oynatsın yeter

Pişman olursun!,Pubg de 50 fps civarında oynarsın çok fazla drop yersin.Benim sana önerim biraz daha üzerine koyup güncel bir sistem toplamak bu sistemden çok daha iyi bir sistem toplayabilirsin.rx 570 ve i5 6. nesile bak bütçeni aşırı zorlamaz.

Pişman olursun!,Pubg de 50 fps civarında oynarsın çok fazla drop yersin.Benim sana önerim biraz daha üzerine koyup güncel bir sistem toplamak bu sistemden çok daha iyi bir sistem toplayabilirsin.rx 570 ve i5 6. nesile bak bütçeni aşırı zorlamaz.
Güzel diyorsan ama bütçem belli alabildigim parçalar belli daha üstüne zor hemn bunun üstüne bida mönitör alcam yani kısaca Doların ben .........

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Users who are viewing this thread

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı