RX 560 alınır mı?

Nasıl yok daha geçen aldık. İlanda yoksa Max 1 hafta içinde koyarlar ya da 1200 TL civarı da alınabilir. Zaten 1000 TL'ye RX 580'in 4 GB mining Edition sürümü satılıyor. Ve 2. el RX 580 almanın gram mantıklı olmadığını düşünüyorum.

Ben 2.el RX580 8 GB mining kartı aldım 1.500 TL'ye OC yapılmıyor 1150MHz geçmiyor o yüzden dandik markalardan uzak durun

Link atar mısınız? 1060 3GB günümüzde alınmaması gereken bir kart. RX580 ise neden alınmasın? Testleri yapıp rahatlıkla alınır.
Testleri yaparsın yapmasına ama uzun ömürlü gitmiyor. Öylesine de konuşmuyorum dediğim gibi alınıp 6 hafta sonra bozulanını gördüm ve sadece valorant oynandı kart aşırı yorulmadı yani.

6 GB 1060 almanın 8 GB RX580 almaktan çok daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Satılan çoğu kart mining de kullanıldı. Sadece oyunda kullanıldı ya da boşta durdu diye satıyorlar insanlara.

1060 6 GB için bir şey demedim zaten. 3GB alınmaz. Mining te kullanılsada testleri sorunsuz ise alınır.

Ben 2.el RX580 8 GB mining kartı aldım 1.500 TL'ye OC yapılmıyor 1150MHz geçmiyor o yüzden dandik markalardan uzak durun

Mining Edition mu normal mi? Kartta BIOS var %90.

Testleri yaparsın yapmasına ama uzun ömürlü gitmiyor. Öylesine de konuşmuyorum dediğim gibi alınıp 6 hafta sonra bozulanını gördüm ve sadece Valorant oynandı kart aşırı yorulmadı yani.

O tamamen şans işi. Mining kart alıp sorunsuz kullanan da var miningsiz herhangi bir kart alıp 1 haftada bozulanda.

1060 6 GB için bir şey demedim zaten. 3GB alınmaz. Mining te kullanılsada testleri sorunsuz ise alınır.

O tamamen şans işi. Mining kart alıp sorunsuz kullanan da var miningsiz herhangi bir kart alıp 1 haftada bozulanda.

Ekran kartını asıl BIOS'unu bulamıyorum dandik bir marka üstünde ROS yazıyor

İşte bende şansa bırakmasın diyorum. 1060 o yüzden daha mantıklı bir kart bulunabilirse onun alınmasını öneririm. İyi sosyaller.

Ekran kartını asıl BIOS'unu bulamıyorum dandik bir marka üstünde ROS yazıyor
O büyük ihtimal 2048sp (düşük performanslı) modelidir hatta. Çin de satılanlar o şekil geliyor.

Hocam şu an RX 560 la RX 580'nin arasında kaldım. Ama RX 580'nin hem güvenlik etiketleri üstünde hem 1 yıl garanti aldım adamdan bir de FurMark testi şöyle fan %70'te çalışırken alınır mı?

1692209574848.png

1692209589120.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı