RX 560 nasıl OC yapılır?

Çözüm
Core clock ve memory clock sırasıyla teker teker arttırılacak.
Önce core clock(sırası farketmez ama en önemlisi bence bu) +25 +25 arttırılarak test edilir. Belirli bir seviyeden sonra anormallik farkederseniz bir alt seviye sizin çıkabileceğiniz en iyi değerdir.
Örnek vermek gerekirse +25 vere vere 1346 değerine geldiniz core clock değerinde, oyuna girdin oyun mavi ekran verdi sapıttı kapandı. O değeri düşürürsün 1330 değerine falan stabilse daha oynama o değer en iyisidir. OC o kadarda tehlikeli bir şey değil abartmadıktan sonra. Firmalar bize stok olarak göndermiyor ki bu kartları. Biz sadece bırakılan toleransları veya satış stratejisi için olan açıklıkları kullanıyoruz.
Olabilir adres atabilir misiniz ?

1200 den 1300'e yükselttim sorun olmadı bende 1500'e kadar yolu olur diye düşündüm
MSI Afterburneri açılışta başlatma seçeneğini kapatırsın. Baktın pc kitlendi reset at nasıl olsa afterburner otomatik açılmayacak. Böyle işlerle uğraşmak zevkli valla ekran kartımın üst sınırını buldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…