Çözüldü RX 560 siyah ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Ekran kartı takılıyken görüntü alamıyorum ama onboard üzerinden alabiliyorum. PC Windows 11 desteklemiyordu kurdum ama onboardan tekrar Windows 10 geçtim. Ama ekran kartını okumuyor (Anakart: Intel H81).

Çözüm
Bende de H81 anakart HD 7870 siyah ekran fanlar vs çalışıyor ama kart aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Kaç aydır çözemedim.
Benim ki de SAPPHIRE diye bi marka SAPPHIRE AMD Radeon RX 560

Sorunu çözdüm bilgisayarda onboard varsa bağlanın chrome uzak masaüstü bağlantısını kurun ekran kartını takın telefondan bağlanın bağlanıyor bu driveri indirin açın sonra pc yendien başlatın çözülüyor.
Ekran kartı takılıyken görüntü alamıyorum ama onboard üzerinden alabiliyorum. PC Windows 11 desteklemiyordu kurdum ama onboardan tekrar Windows 10 geçtim. Ama ekran kartını okumuyor (anakart: Intel H81).

Bende de H81 anakart HD 7870 siyah ekran fanlar vs çalışıyor ama kart aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Kaç aydır çözemedim.

Benim ki de SAPPHIRE diye bi marka SAPPHIRE AMD Radeon RX 560

Sorunu çözdüm bilgisayarda onboard varsa bağlanın chrome uzak masaüstü bağlantısını kurun ekran kartını takın telefondan bağlanın bağlanıyor bu driveri indirin açın sonra pc yendien başlatın çözülüyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı