RX 560 Sürücü Sorunu

ForestGuardiann

Kilopat
Yer
SAMSUN
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Bilişim Sistemleri
RX 560 sürücü kurduğum zaman oyun esnasında bilgisayar yeniden başlatıyor. Kurmadığım sürümü kalmadı yardım eder misiniz?

Sistemin diğer parçalarını (PSU dahil) ayrıntılı şekilde yazar mısınız?

Sistemin diğer parçalarını (PSU dahil) ayrıntılı şekilde yazar mısınız?
Efendim yüklemiş olduğum dosyada hepsi mevcuttur
PSU
Frisby FR-PS65F12B 650W Power Supply (Aktif PFC) / 650W 80 Plus Sertfikalı
Maksimum güç: 650W
Sürüm ATX12V: ATX 2.3
Güç faktörü düzeltici (PFC): Aktif
Giriş voltaj şebekesi aralığı: 200 ~ 240V
Ana güç konnektörü: 20 + 4 pin
CPU gücü için konektörler (CPU): 1 x 4 + 4 pin
Ekran kartı güç bağlantısı (PCI-E): 2 x 6 + 2 pin
15-pin SATA konnektör sayısı: 6
4-pin Molex konnektör sayısı: 3
Ana güç kablosu uzunluk: 520 (mm)
CPU güç kablosu uzunluk: 720 (mm)
Ekran kartı (PCI-E) güç kablosu uzunluk: 520 (mm)
Örgülü kablo: Evet
Fan boyut: 120 x 120 (mm)
Boyutlar: 140 x 150 x 86 (mm)

Dosya Ekleri

• Report.txt
    494,6 KB · Görüntüleme: 1.102
Son düzenleyen: Moderatör:
Başta güç kaynağından şüphelenmiştim, Frisby imiş... Farklı bir güç kaynağı ile deneme şansınız varsa deneyin, güç kaynağını yeni aldıysanız iade edin, güvenilir bir markanın güç kaynağını tercih edin (Corsair, Thermaltake, Zalman, Cougar, FSP, Enermax, EVGA, Cooler Master...). Aşırı ısınmadan da kaynaklanıyor olabilir, mümkünse sıcaklıkları MSI Afterburner ile ölçüp bizimle paylaşın.

Başta güç kaynağından şüphelenmiştim, Frisby imiş... Farklı bir güç kaynağı ile deneme şansınız varsa deneyin, güç kaynağını yeni aldıysanız iade edin, güvenilir bir markanın güç kaynağını tercih edin (Corsair, Thermaltake, Zalman, Cougar, FSP, Enermax, EVGA, Cooler Master...). Aşırı ısınmadan da kaynaklanıyor olabilir, mümkünse sıcaklıkları MSI Afterburner ile ölçüp bizimle paylaşın.
Efendim Ekran kartında bir problem var Sıcaklık ETS2 için söylüyorum ayarlar en yüksek ve ölçeklendirme 400 olduğunda 70 derece geçmiyor aynı şekilde işlemci ve ana kart için söylüyorum işlemci 40 ana kart 35 geçmiyor RX 560 güç girişi yok ana kart dan besleniyor.

Anakarta gelen güç de güç kaynağından geliyor sonuçta. Frisby güvenilir bir marka değil, özellikle güç kaynağı gibi önemli bileşenlerde asla tercih edilmemeli. Benim tavsiyelerim bunlar, deneme yanılmadan başka kesin bir çare yok bu tarz sorunlara. Belki de dediğiniz gibi olabilir, ancak denemeden bilemezsiniz.

Anakarta gelen güç de güç kaynağından geliyor sonuçta. Frisby güvenilir bir marka değil, özellikle güç kaynağı gibi önemli bileşenlerde asla tercih edilmemeli. Benim tavsiyelerim bunlar, deneme yanılmadan başka kesin bir çare yok bu tarz sorunlara. Belki de dediğiniz gibi olabilir, ancak denemeden bilemezsiniz.
Teşekkür ederim ilginizden ötürü PSU deneye bileceğim bir başka PSU yok umarım ondan değildir. Ama bu ihtimal göz önünde bulundurarak çözüm arayacağım tekrardan teşekkür ederim başka olması muhtemel bir çözüm yolu bulur veya öğrenirseniz bilgilerinizi paylaşmanız hususunda aklınızda bulunsun bizleri mutlu edersiniz iyi günler dilerim.
Efendim son olarak şunu belirteyim istedim bilgisayarda şuan ekran kartı sürücü yüklü değil ve oyunlara gire biliyorum haliyle sürücü olmadığı için kasıyor bu durumu nasıl değerlendirirdiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı