RX 5600 sistemde XT AC: Odyssey düşük FPS veriyor

bfvdelisi

Kilopat
Daha bugün aldığım ASUS ROG STRIX Radeon 5600 XT kartım Oddysey'de 30 FPS bile vermiyor, 15-30 FPS arası gidip gelen değerlere sahibim. Kart ve işlemci kullanımı %30'u geçmiyor. GPU sıcaklığında en yüksek 42 dereceyi gördüm. Driverlar güncel. DDU ile silip tekrar kurdum sonuç değişmedi. Başka oyunda deneme fırsatım olmadı.

Sistem.
  • 5600 XT.
  • MSI B450 GAMING Plus Max
  • Ryzen 5 3600X.
  • 2x8 3600 MHz ( şu anda bir tanesi takılı diğeri serviste ancak performansı bu kadar etkileyeceğini sanmıyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha bugün aldığım ASUS ROG STRIX Radeon 5600 XT kartım Oddysey'de 30 FPS bile vermiyor, 15-30 FPS arası gidip gelen değerlere sahibim. Kart ve işlemci kullanımı %30'u geçmiyor. GPU sıcaklığında en yüksek 42 dereceyi gördüm. Driverlar güncel. DDU ile silip tekrar kurdum sonuç değişmedi. Başka oyunda deneme fırsatım olmadı.

Sistem.
  • 5600 XT.
  • MSI B450 GAMING Plus Max.
  • Ryzen 5 3600X.
  • 2x8 3600 MHz ( şu anda bir tanesi takılı diğeri serviste ancak performansı bu kadar etkileyeceğini sanmıyorum.)

FPS kilidi falan mi var acaba oyunda?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı