Çözüldü RX 5600 XT AC Valhalla oynarken durdu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Epicfeno

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar olayı kısaca anlatıyorum, Valhalla oynuyordum öğlenden beri. Yani bayağı uzun zamandır oynuyordum. Bir ara sahne girdi oyunda, ara sahne girmeden önce bilgisayar ekranı siyah oldu ve o bilgisayara USB takılınca gelen ses geldi Windows'dan. Sonrasında dedim acaba çok mu ısındı. Trıxx uygulamasını açtığımda ısı gözükmüyordu. Aygıt yöneticisini açtığımda ise AMD RX 5600 XT'nin yanında ünlem vardı. Bu neden kaynaklanmış olabilir?

Sistemim:
R5 2600.
Sapphire 5600 XT.
2x8 RAM.
B450M-K Prime.
WD 1 TB.
Windows 10.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Suruculeri DDU ile silip en son surumu kurun.

Oyun icinde FPS ve sicaklik degerlerini kontrol edin. Anormallik sezerseniz tekrar yazin ve Furmark testi yapin.
Ekran kartınız arızalanmış büyük ihtimalle. Garantisi devam ediyordur diye düşünüyorum, servise gönderin.

Gerek yok driver sorunu var bence.
Driver sorunu durduk yerde "dıt" yapıp oluşacak bir sorun değil. Arızalı olan kartların çoğunda sürücü silinmesi, yüklenememesi, ekran kartını tanımaması veya yanlış tanıması gibi sorunlar var. En güzeli sürücüleri baştan yüklemeyi deneyip, eğer olmuyorsa servise vermek.

Peki %100 sorunlu veya bozuk olduğunu nasıl anlarım, bilgisayarımı yeniden başlattım her şey eskisi gibi normal şu an. Bir daha olmasını mı beklemeliyim?

Peki %100 sorunlu veya bozuk olduğunu nasıl anlarım, bilgisayarımı yeniden başlattım her şey eskisi gibi normal şu an. Bir daha olmasını mı beklemeliyim?
Reset attıktan sonra normal görünüyorsa kullanmaya devam edebilirsin. Çok uzun süre sıcak kaldığı için anlık bir sorun olmuş olabilir.

Sorun şu an yok mu? İlginç birkaç hocamı etikeleyeceğim bu tarz konu haklarında bilgileri var. @Samotne Ciasteczka @246941 @WaIter White @RPM @Kokona Shiki
Yukaradaki hocamın dediği gibi ısıdan dolayı da olabilir.
Hayır hocam şu an hiçbir sorun yok bilgisayarımı yeniden başlattım her şey normale döndü. Zaten bu arada o ses geldikten sonra CTRL DEL yapıp görev yöneticisini açtım ve Valhallayı kapattım. Bilgisayarı kullanabiliyordum fakat dediğim gibi aygıt yöneticisinde yanında ünlem vardı. Bu arada hemen o anda kasamın camından baktığımda kartın ışığı yanıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…