RX 5600 XT Ekran kartı goruntu vermıyor

emmare

Hectopat
S. A arkadaşlar yenı anakart işlemci ve RAM aldım. Anakart Gigabyte Aorus B450 Elite, işlemci Ryzen 1600 AF, RAM Corsair 3000MHz 8 GB, PSU 850W 80 Plus Gold, ekran kartım MSI RX 5600 XT Gaming X. Sorun su BIOS'ta goruntu gelıyor Windows acıldıgında sınyal yok uyarısı alıyor ve 2 slotta denedım X8 slotunda goruntu geldı drıver guncellerken goruntu gıttı. Elımde bulunan GTX 1030 ekran kartını taktığımda sorunsuz calısıyor ne yapmam lazım? Sımdıden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellemesi yapmadıysanız, yapıp deneyin. Eski ekran kartı ile görüntü geliyormuş. Yapabilirsiniz. Eski ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp yenisini kurun.

En güncel biosuda eski bios Lada denedim yok görüntü alamadım sonra PCI express 2 slota kartı takdim görüntü geldi driver yüklerken görüntü gitti 1030 tekrar taktım görüntü var ayrıca kartı başka PC de de denedim calisiyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı