RX 5600 XT için Sapphire Pulse vs MSI Mech OC

Hangisi ?

• Sapphire Pulse

Oy: 31 88,6%
  • MSI Mech OC

Oy: 3 8,6%
  • Diğer (Belirtirseniz Sevinirim)

Oy: 1 2,9%

• Oy verenlerin toplamı
    35
Hocam Pulse tavsiye ederim. Mech serisinden şikayet çok. Genelde ısınma şikayeti var.

5600 serisi ısınma konusunda kendini düzeltmiş durumda, tabii diğer serilerde de sıkıntı olmasa da onlara nazaran daha iyileştirilmiş diyebilirim.
5700XT Sapphite Nitro kullanıyorum. Sapphire kesinlikle.

Sapphire 5700 Nitro+, sahibiyim henüz kurulum yapmadım ama cok araştırmıştım Sapphire 5700 serisi diğer ürünlere nazaran daha destekli bir güce sahip kendi segmentinde. Bunun alt modeller içinde böyle olduğunu düşünüyorum.

Bence hiçbiri. Onun yerine rtx 2060 öneririm. Ekran kartı konusunda amd o kadar başarılı değil. NVIDIA bu işin piri. Ben rx 5700xt almıştım. Driver sorunları, siyah ekranlar, mavi ekranlar beni deli etti 😡 sattım. Onun yerine performanstan bayağı bir kısıp çok daha ucuz olan RTX 2060 SUPER aldım bir tane bile sorun çıkarmadı. Ama illa bu iki modelden birini alacağım dersen sapphire pulse öneririm.

Bence hiçbiri. Onun yerine rtx 2060 öneririm. Ekran kartı konusunda amd o kadar başarılı değil. NVIDIA bu işin piri. Ben rx 5700xt almıştım. Driver sorunları, siyah ekranlar, mavi ekranlar beni deli etti 😡 sattım. Onun yerine performanstan bayağı bir kısıp çok daha ucuz olan RTX 2060 SUPER aldım bir tane bile sorun çıkarmadı. Ama illa bu iki modelden birini alacağım dersen sapphire pulse öneririm.

Aradaki fiyat farkının umarım farkındasınızdır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı