RX 5600 XT için Sapphire Pulse vs MSI Mech OC

Hangisi ?

• Sapphire Pulse

Oy: 31 88,6%
  • MSI Mech OC

Oy: 3 8,6%
  • Diğer (Belirtirseniz Sevinirim)

Oy: 1 2,9%

• Oy verenlerin toplamı
    35
Bence hiçbiri. Onun yerine rtx 2060 öneririm. Ekran kartı konusunda amd o kadar başarılı değil. NVIDIA bu işin piri. Ben rx 5700xt almıştım. Driver sorunları, siyah ekranlar, mavi ekranlar beni deli etti 😡 sattım. Onun yerine performanstan bayağı bir kısıp çok daha ucuz olan RTX 2060 SUPER aldım bir tane bile sorun çıkarmadı. Ama illa bu iki modelden birini alacağım dersen sapphire pulse öneririm.
Bence bu tarz yorumlar yapmanızı tavsiye etmem çünkü linç yiyebilirsiniz. Sizi en iyi benim gibi sorun yaşayan insanlar anlar. İnanın yorum yapmaya değmez ve sadece fanboy kesim ile uğraşırsınız. Benim gibi uzaktan izleyin en iyisi. :) Konuya dönecek olursak MSI Mech modelini sorunlu diyorlardı araştırılması lazım.

Bence bu tarz yorumlar yapmanızı tavsiye etmem çünkü linç yiyebilirsiniz. Sizi en iyi benim gibi sorun yaşayan insanlar anlar. İnanın yorum yapmaya değmez ve sadece fanboy kesim ile uğraşırsınız. Benim gibi uzaktan izleyin en iyisi. :) Konuya dönecek olursak MSI Mech modelini sorunlu diyorlardı araştırılması lazım.

RX 5600XT sizce kullan at bir kart mı yani? RX5000 serisinin sorunları çözüldü ve parasını da hak eden bir kart. AMD şu an ekran kartında zayıf bir NVIDIA değil ama RX 5600XT'de kullan at denmeyi haketmiyor bence.

RX 5600XT sizce kullan at bir kart mı yani? RX5000 serisinin sorunları çözüldü ve parasını da hak eden bir kart. AMD şu an ekran kartında zayıf bir NVIDIA değil ama RX 5600XT'de kullan at denmeyi haketmiyor bence.
Yazdığım yazıda herhangi bir AMD ekran kartına kötü demiş miyim? Ya da RX 5600 XT kullan at kartı mı demişim? Artık bırakın şu markaların avukatlığını yapmayı. Arkadaş belli ki sorunlar ile boğuşup böyle bir yorum yapmış. Yani aslında yapmaması lazımdı çünkü bizim sorunlar ile boğuşmamız AMD ekran kartlarını kötü yapmaz ki her yazdığım yazıda bunu dile getiririm. Birde AMD tarafında en üst modellerinden birini alıp o kadar da para verip sorunlar ile boğuşmayı düşünün ve empati kurun sadece. İnsan ister istemez kendine hakim olamayıp o tarzda yorumda bulunabilir. Arkadaş kendi fikrini belirttiği için resmen cahil damgası vurdunuz. Eğer belirttiği fikir yanlış ise cahil damgası yapıştırmayıp güzelce açıklayabilirdiniz konuyu. İyi o zaman sizin cümlenize göre RX 5000 serisinde bütün sorunlar çözüldü ve gözü kapalı tercih edebiliriz. RX 5000 serisinde sorun yaşayan arkadaşlara da siz yardımcı olursunuz o zaman. Neyse fazla konu dışına çıkmayalım. Konu sahibi arkadaş da alacağı üründe inşallah sıkıntı yaşamadan kullanır.

Yazdığım yazıda herhangi bir AMD ekran kartına kötü demiş miyim? Ya da RX 5600 XT kullan at kartı mı demişim? Artık bırakın şu markaların avukatlığını yapmayı. Arkadaş belli ki sorunlar ile boğuşup böyle bir yorum yapmış. Yani aslında yapmaması lazımdı çünkü bizim sorunlar ile boğuşmamız AMD ekran kartlarını kötü yapmaz ki her yazdığım yazıda bunu dile getiririm. Birde AMD tarafında en üst modellerinden birini alıp o kadar da para verip sorunlar ile boğuşmayı düşünün ve empati kurun sadece. İnsan ister istemez kendine hakim olamayıp o tarzda yorumda bulunabilir. Arkadaş kendi fikrini belirttiği için resmen cahil damgası vurdunuz. Eğer belirttiği fikir yanlış ise cahil damgası yapıştırmayıp güzelce açıklayabilirdiniz konuyu. İyi o zaman sizin cümlenize göre RX 5000 serisinde bütün sorunlar çözüldü ve gözü kapalı tercih edebiliriz. RX 5000 serisinde sorun yaşayan arkadaşlara da siz yardımcı olursunuz o zaman. Neyse fazla konu dışına çıkmayalım. Konu sahibi arkadaş da alacağı üründe inşallah sıkıntı yaşamadan kullanır.
Alıp kullandınız mı? Hangi sorunları yaşadınız? Yerine hangi kartı aldınız? Bu soruları cevaplarsan sevinirim.

Alıp kullandınız mı? Hangi sorunları yaşadınız? Yerine hangi kartı aldınız? Bu soruları cevaplarsan sevinirim.
Başlıkta belirtilen kartları kullanmadım fakat o modelde de sorun yaşayanları görmüştüm. Kendim şu an XFX RX 590 kullanıyorum. WattMan hatası ve siyah ekran hataları ile baya uğraştım. Bir kere bu hataları yaşayınca da AMD ekran kartlarından soğudum açıkçası. Şimdi diyebilirsiniz tek bir ekran kartı yüzünden mi? Hayır hayatımda bir çok AMD ürünü kullandım fiyat performans açısı olmasından dolayı. Sadece 2 adet Nvidia ekran kartı kullandım. Birisi 2004 yılında aldığım bilgisayarımda bulunan Nvidia Geforce FX 5200 128MB, diğeri ise dizüstü bilgisayarımda bulunan GT 520M. Geçmişte kullandığım AMD ürünlerinde de sıkıntılar illaki yaşadım. Fakat bu WattMan ve siyah ekran hataları beni bezdirdi artık. Bakın benim başlıkta belirtilen modelde sorun yaşayanları görmem veya kendim sorunlar yaşamam AMD ekran kartlarını kötü yapmaz, kötüleme amacım yok ve aklınızı da karıştırmak istemem. Sadece sorduğunuz için cevap yazmak istedim. Sonuçta teknoloji şans işidir. En sorunsuz diye tabir edilen bir ürün alsanız bile sorun yaşama riskiniz vardır. Size tavsiyem gözün kapalı alabilirsin gibi yorumlara aldanıp da büyük bir heves ile bir ürün almayın. Kimse size sorun yaşamama garantisi de veremez. Bunları göz önünde bulundurarak tercihinizi yapın derin.

RX 5600XT'e kullan at diyen birinin bilgisayarlarla yakından uzaktan bir alakası yoktur. Bilgisayar parçalarını biraz daha araştırıp burada tavsiyeler verirsen bizim için daha faydalı olur.

Katılıp katılmamakta serbestsiniz. Ancak araştırma konusuna gelince... Bizzat RX5700XT kullanmış biri olarak bu yorumları yapıyorum. Lütfen beni başka insanlarla karıştırmayınız. Kullan at konusuna gelince... Sanıldığı gibi sağlamlık konusunda demedim. (Zaten 2 Ay kullanıp sattım.) Amd ekran kartı konusunda o kadar da başarılı değil demek istedim. Lütfen sorgulamadan kalp kırmayınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı