RX 5600 XT sistem toplama

• Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 2.436
E dostlar açtım konu, görüşlerinizi istedim. 2 gün oldu, 1 kere konuyu öne de çıkardım. Kimse gelip de şunu düşündün mü? Diye sormadı. Ya da eleştiri yapmadı. :)
bana da beklerim.

Geliyorum hocam, etiketleseydiniz gelirdik. Güzel bir sistem yapıp geliyorum.

Geliyorum hocam, etiketleseydiniz gelirdik. Güzel bir sistem yapıp geliyorum.

Çok fazla site kullanımına hakim değilim. Sadece kuralları okudum, o çerçevede hareket ettim.
Öte yandan okumanızı öneririm öncelikle konuyu. Sistem Gaming tabanlı olmayacak o sebeple zaten çok kararsızlıklarım var. Gaming sistem oluşturmak biraz daha kolay olabiliyor, en azından kendi adıma.

AMD Ryzen 5 3600
MSI radoen RX 5600XT Gaming X
MSI B450 GAMING PRO Carbon AC
Corsair DDR4 PC3200 16 GB
Samsung 970 Evo SSD M.2 500GB
İnter-tech argus 750W Gold CM II
Kasa Sharkoon TG6 rgp mid Tower ATX

monitor Asus tuf gaming 144 hz

Bu sistemi yeni siparis verdim. İlk deneyimim olacak. 2 haftaya yakin yurt ici ve yurt disi sitelerde arastirip karsilastirdim. Iyi bir sistem olduguna eminim. Tabii ki daha iyisini yapacaklarda vardir ama terar soyluyorum ilk kez bir oyun bilgisayari topluyorum.

Son düzenleme:
AMD Ryzen 5 3600.
MSI radoen RX 5600XT Gaming X.
MSI B450 GAMING PRO Carbon AC.
Corsair DDR4 PC3200 16 GB.
Samsung 970 Evo SSD M.2 500GB.
İnter-tech argus 750W Gold CM II.
Kasa Sharkoon TG6 rgp mid Tower ATX.

Monitor ASUS TUF Gaming 144 Hz.

Bu sistemi yeni siparis verdim. İlk deneyimim olacak. 2 haftaya yakin yurt ici ve yurt disi sitelerde arastirip karsilastirdim. Iyi bir sistem olduguna eminim. Tabii ki daha iyisini yapacaklarda vardir ama terar soyluyorum ilk kez bir oyun bilgisayari topluyorum.

Yok PC çok iyi ama 750W PSU çok fazla olmuş 600W fazlasıyla işini görürdü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı