Rehber RX 5600/XT ve RX 5700/XT ile İleri Seviye Overclock ve Undervolt

Bilemiyorum " 5700XT " yerine " a " gibi basit bir isim vermeyi dene bir de.

Kullanıcı adını PC adı yani " Walshe1 " dışında bir şey yapsana W kullanma. ROM okuma hatası alıyorsun.

Bilemiyorum " 5700XT " yerine " a " gibi basit bir isim vermeyi dene bir de.

Kullanıcı adını PC adı yani " walshe1 " dışında bir şey yapsana W kullanma. ROM okuma hatası alıyorsun.

Hocam yaptım bir şekilde sıcaklık değerlerim 78 79'dan 67 dereceye kadar düştü çok sağ olun.

Hocam bu ayarlarla performans düşüşü yaşanmaz değil mi?

Hocam yaptım bir şekilde sıcaklık değerlerim 78 79'dan 67 dereceye kadar düştü çok sağ olun.

Hocam bu ayarlarla performans düşüşü yaşanmaz değil mi?

Hayır.

Farklı bir deneyim yaşıyor musun Akıcılık vs.

Bir de tam olarak değişikliklerini paylaş istersen Tam olarak neleri değiştirdin undervolt, overclock vs?

Hayır.

Farklı bir deneyim yaşıyor musun akıcılık vs.

Bir de tam olarak değişikliklerini paylaş istersen tam olarak neleri değiştirdin undervolt, overclock vs?

Hocam akıcılık olarak bir fark hissetmedim VRAM değerlerine ellemedim sıcaklık değerleri çok düştü bayağı serin çalışıyor.

@minishaneX rica ederim hocam güle güle kullanın. VRAM değişiklikleri yaparsanız akıcılık artacak ve Micro sttuter son derece azalacaktır. Yaklaşık bazı durumlara göre yaklaşık %4-7 bir artış sağlanıyor. Ama daha çok yük altında akıcılık olarak hissettiriyor.

Daha fazla detaya göz atmak istersen bununla alakalı diğer rehberime bakabilirsin.

Hocam merhaba şu anda yan sistemimde RX 5600XT mevcut ASUS TUF serisinin 3 fanlı modeli konuda anlattıklarınızı yapmaya çalıştım fakat çeşitli hatalar alıp durdum. Daha önceki attığınız mesajlara istinaden eğer sizi çok yormayacaksa bana da bir dosya hazırlama şansınız var mı ayarlar için? Çeşitli zamanlarda WattMan hatası alıyorum ve her zaman olmasa da sinir bozucu oluyor. 1500 MHz'lik BIOS'u kullanıyorum 1750 MHz'ye geçince WattMan hataları daha da artıyor maalesef. Ben soğutma bloğunda componentlere temas edecek bir termal ped olmadığından kaynaklandığını da düşünmüyor değilim kart orijinal olarak maalesef bu şekilde geliyor.

WattMan hatasının sebebi onlar değil. RAM overclock işlemci overclock vs yapıyorsan veya güç kaynağı veya RAM ile ilgili sorunlarda WattMan hatasına sebep olur.

Alttaki konudaki adımları yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…