RX 5600XT i7 7700 işlemci değiştirilmeli mi?

3 yıllık işlemciyi çok eski yapmak :( Biraz ayıp olmuyor mu? 10-20 yıllık işlemcilere ne diyeceğiz o zaman? :p
Soketi eskidi artık, uşlemci güçlü. RX 5600 XT'li bir sisteme güncel alsın diye dedim sıfır alınmaz manasında ama arkadaşda halihazırda varmış.

bende de i7 7700 işlemci ve 5600 xt var fakat 5600xt için az kalıyor işlemci :( ekran kartı bazı oyunlarda %40da çalışıyor. Driver sorunundan deniliyor ama işlemci de yetersiz gibi geliyor bana birçok driver değiştirdim olmadı.

bende de i7 7700 işlemci ve 5600 xt var fakat 5600xt için az kalıyor işlemci :( ekran kartı bazı oyunlarda %40da çalışıyor. Driver sorunundan deniliyor ama işlemci de yetersiz gibi geliyor bana birçok driver değiştirdim olmadı.

Normal şartlarda i7-7700'ün 1080p çözünürlük bandında besleyebileceği üst limit kartlar RTX 2060/GTX 1070 Ti/RX 5600XT seviyesinde. Sizdeki sorun başka bir yerden kaynaklanıyor muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı