RX 5600XT sisteme kaç Watt PSU gerekir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-09-25-22-22-46.png
    Screenshot_2020-09-25-22-22-46.png
    96,2 KB · Görüntüleme: 176
O PSU'dan uzak durmanızi öneririm güven vermiyor. O paraya o sistem biraz dengesiz olmuş sistem toplama konusu açarsanı yardımcı olabiliriz.

Hocam merhaba benim de bir sorum olacaktı bende XFX 5600XT ve Ryzen 7 2700 sistem aldım aynı gün sistem kendi kendine kapandı ve kitlenme sorunu yaşadım güç kaynağından kaynaklı olabilir dediler güç kaynağı Frisby 600W 80+ hani sıfır sistem nasıl ilk günde donar eğer PSU sorunlu ise Corsair'in 550W 80+ PSU'lu kasasını alsam yeterli olur mu?

Hocam merhaba benim de bir sorum olacaktı bende XFX 5600XT ve Ryzen 7 2700 sistem aldım aynı gün sistem kendi kendine kapandı ve kitlenme sorunu yaşadım güç kaynağından kaynaklı olabilir dediler güç kaynağı Frisby 600W 80+ hani sıfır sistem nasıl ilk günde donar eğer PSU sorunlu ise Corsair'in 550W 80+ PSU'lu kasasını alsam yeterli olur mu?
Bazı siteler var sisteminin kaç w gereksinimi olduğunu ordan görebilirsin ama orda çıkandan en az bi 50w fazla al eğer sorun psudaysa

Yeterli olur VS 2018'den bahsediyorsunuz sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı