RX 560X laptopa Windows 11 kurmak

ThisIsLuether

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PS 5 Slim
Acer Nitro 5 AN515-43 5 Ryzen5 3350 RX 560x 16 gb
Meslek
Türk Genci
RAM
16 GB
Ekran kartı
Rx 560X/ Radeon Vega 8
İşlemci
Ryzen 5 3350H
Herkese merhaba, ben emre benim bir Gaming laptopum var Ryzen 5 3350h.
RX 560X Radeon Vega 8 16 GB RAM 2 ekran kartlı eskiden kasmayan oyunlarda kasmaya başladı. Bilgisayarım babam laptoplara sıfırlama yapılıyor diyor. Windows 11 yükleyelim diyor olmaz diyor. Windows 11 laptoplara da format amaçlı iniyor mu? İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme olarak alırsanız, bir anlamı olmaz. Rufus ile USB yazdırıp kurarsanız evet düzgün bir sıfırlama ve kurulum yapmış olursunuz.

Herkese merhaba, ben emre benim bir Gaming laptopum var Ryzen 5 3350h.
RX 560X Radeon Vega 8 16 GB RAM 2 ekran kartlı eskiden kasmayan oyunlarda kasmaya başladı. Bilgisayarım babam laptoplara sıfırlama yapılıyor diyor. Windows 11 yükleyelim diyor olmaz diyor. Windows 11 laptoplara da format amaçlı iniyor mu? İyi sosyaller.

Yaşın küçük galiba yazılım yükseltmeyi USB ile yapacaksan mevcut bilgisayarın OS'unu resetlersin yani sıfırlanır.

Eskiden kasmayıp şimdi kasmasının nedeni, bakım vaktinin gelmiş olmasıdır muhtemelen.

Format çözmez, bir bilgisayarcıya götürüp kasa ve fan içindeki tozunu temizleyip macununu değiştirtin.

Hayır ben en son mayısta bakım yapmıştım.

Güncelleme olarak alırsanız, bir anlamı olmaz. Rufus ile USB yazdırıp kurarsanız evet düzgün bir sıfırlama ve kurulum yapmış olursunuz.

Teşekkürler.

Yaşın küçük galiba yazılım yükseltmeyi USB ile yapacaksan mevcut bilgisayarın OS'unu resetlersin yani sıfırlanır.

Evet yaşım 12 biraz gençim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı