RX 570 240 Hz için yeterli mi?

• Konuyu başlatan ek1mm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.253

ek1mm

Femtopat
Daha fazla  
240Hz monitör alacağım. İşlemcim AMD Ryzen 5 3600, ekran kartım Sapphire RX570 4 GB. Sizce ekran kartım yeterli olur mu? Ya da en düşük ne alabilirim? Sadece CS:GO oynuyorum.

Sadece CSGO oynuyorsanız önemli olan işlemci, ekran kartınızın pek önemi yok. 240 FPS alabilirsiniz Ryzen 5 3600 ile. Zaten 4:3 düşük çözünürlükte oynuyorsunuzdur muhtemelen. Almanızda bir sakınca yok.

Oyun içi ayarlarınız çok önemli, genel CS:GO oyuncu kitlesini düşünürsek eğer; 4:3 düşük ayarlarda 350-400 fps alırsınız diye tahmin ediyorum.

Düşük çözünürlükte evet. Ben R5 2600 ve 4GB RX570 FHD ve yüksek ayarlarda 30+ kişi topluluk sunucusunda 70-120 FPS arası alıyorum. 5v5 MM girdiğimde 100-160 FPS alıyorum. Haritadan haritaya değişiyor. Dust2 yüksek Nuke ve Train gibi haritalarda FPS düşüyor.

400FPS'e kadar alıyorum 400FPS'de fakat 240 Hz'de monitörü denediğimde ekranda garip sorunlar oldu 1070 ekran kartında denediğimde biraz daha hata indirgendi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videosu da burada dikkatli izlerseniz anlarsınız

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı