A adanalı ayhan Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 793 Makaleler 1 Yer Gaziosmanpaşa 10 Eylül 2022 #1 İnternette takılırken birden sistem gitti ve alev geldi. Ben daha sonra alev nereden geldi diye bakayım dedim ve yine çalıştırdım. Bu durumda ne yapabilirim?
İnternette takılırken birden sistem gitti ve alev geldi. Ben daha sonra alev nereden geldi diye bakayım dedim ve yine çalıştırdım. Bu durumda ne yapabilirim?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.250 Çözümler 56 10 Eylül 2022 #2 Yanık kokusu var mı? Bence kullanmayın sağlığınız için. Artı 0 Eksi
KS KS A adanalı ayhan Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 793 Makaleler 1 Yer Gaziosmanpaşa 10 Eylül 2022 #3 AnotherJourney dedi: Yanık kokusu var mı? Bence kullanmayın sağlığınız için. Genişletmek için tıkla... Var hocam. Çalıştırmam, zaten çalışmıyor gibi. Hayata döndürülmesi mümkün mü? Ne yapmalıyım bilmiyorum. Artı 0 Eksi
AnotherJourney dedi: Yanık kokusu var mı? Bence kullanmayın sağlığınız için. Genişletmek için tıkla... Var hocam. Çalıştırmam, zaten çalışmıyor gibi. Hayata döndürülmesi mümkün mü? Ne yapmalıyım bilmiyorum.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.250 Çözümler 56 10 Eylül 2022 #4 adanalı ayhan dedi: Var hocam. Çalıştırmam, zaten çalışmıyor gibi. Hayata döndürülmesi mümkün mü? Ne yapmalıyım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kartı yeni mi almıştınız PSU kaldırmamış olabilir. Artı 0 Eksi
adanalı ayhan dedi: Var hocam. Çalıştırmam, zaten çalışmıyor gibi. Hayata döndürülmesi mümkün mü? Ne yapmalıyım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kartı yeni mi almıştınız PSU kaldırmamış olabilir.
Y Yusuf6376 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 22 10 Eylül 2022 #5 adanalı ayhan dedi: Var hocam. Çalıştırmam, zaten çalışmıyor gibi. Hayata döndürülmesi mümkün mü? Ne yapmalıyım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... PSU ne hocam? Ekran kartından ziyade anakart çalışıyor mu? Artı 0 Eksi
adanalı ayhan dedi: Var hocam. Çalıştırmam, zaten çalışmıyor gibi. Hayata döndürülmesi mümkün mü? Ne yapmalıyım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... PSU ne hocam? Ekran kartından ziyade anakart çalışıyor mu?
KS KS A adanalı ayhan Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 793 Makaleler 1 Yer Gaziosmanpaşa 10 Eylül 2022 #6 PSU aerocool vx plus 500. Sistemi çalıştırmaya çalışırken fanların ledi falan yanıyordu ancak bilemiyorum. Sanırsam geri döndürülmesi mümkün değil. Ben hazır sistemlere bakınmaya başlayayım. Olmayan paramla. Son düzenleme: 10 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
PSU aerocool vx plus 500. Sistemi çalıştırmaya çalışırken fanların ledi falan yanıyordu ancak bilemiyorum. Sanırsam geri döndürülmesi mümkün değil. Ben hazır sistemlere bakınmaya başlayayım. Olmayan paramla.