RX 570 Görüntü vermiyor

Şuan eski ekran kartı takılı dediğim gibi ve sorunsuz her türlü işlemi yapıyorum oyun, video vb. geri göndermeyi düşünüyorum çünkü artık çok yoruldum, daha da AMD alırsam bu postu bana atarsınız.

Monitöründe VGA portu vardır diye tahmin ediyorum. Linkteki aktif dönüştürücüyü alıp dene. Sorunun büyük ihtimalle çözülecektir.
Hali hazırda DVI HDMI dönüştürücü var denemiştim ve sonuç aynı olmuştu.

DVİ HDMİ dönüştücü işe yaramaz. Ben de RX 460 ile DVİ dönüştürücü kullandım o zaman da görüntü gelmemişti. Attığım linkteki ürünü alınca görüntü alabildim ve 1 seneye yakın sorunsuz kullandım. Zaten 20 TL gibi bir fiyatı var alıp dene işe yaramazsa iade edebilirsin.

Yeni ekran kartı almışım açıkçası analog bir çözüm kullanmak istemiyorum, ki 6 yıldır zaten dijital kullanıyorum. İkisi de düzgün çalışsın olması gerektiği gibi DVI'dan alayım görüntüyü daha iyi olmaz mı ?

Arada hiçbir fark olmaz. En azından bende bir fark olmadı. Bir süre böyle kullanırsın fırsat olunca HDMI monitöre geçersin. Bu durum karttan kaynaklanan bir hata değil Nvidia kartların da DVİ bağlantı sorunuyla ilgili açılmış bir sürü konu var. En kolay muhtemel çözüm bu.

Eski ekran kartı ile ne alakası var? Belki de sorun ekran kartı dışında bir yerlerde. Servisten test sonucu gelmiş, muhtemelen diğer donanımlar ile alakalı.
Adam sana diyorki yeni ekran kartını takıyorum bilgisayar çalışmıyor, eskisini taktığım zaman çalışıyor. Sen kalkıp diyorsunki belki sorun başka bir yerdedir. Şaka mı bu? Sorun tabiki ekran kartında.

Bir ekran kartı en fazla bu kadar sorun çıkarabilir galiba, 6 yıllık NVIDIA ekran kartım bir gün bile sorun çıkarmamıştı, insan gide gide AMD hater'ı oluyor.

Yeni monitör al ya onun PC ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ilk başta sıkıntısız calışıyorsa.
Adam sana diyor ki yeni ekran kartını takıyorum bilgisayar çalışmıyor, eskisini taktığım zaman çalışıyor. Sen kalkıp diyorsunki belki sorun başka bir yerdedir. Şaka mı bu? Sorun tabii ki ekran kartında.
Öyle direk onla ilgili olmaz donanımlar belki ekran kartını desteklemez belki monitör sonradan desteklemez vs vs başka bir PC'ye takıp denemesi lazım sorun her yerde olabilir.

Monitöründe VGA portu vardır diye tahmin ediyorum. Linkteki aktif dönüştürücüyü alıp dene. Sorunun büyük ihtimalle çözülecektir.
Ama öyle daha az performans alır bence direk yeni bir monitörde denemeli ona göre yeni monitör almalı

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı