RX 570 Görüntü vermiyor

yeni monitör al ya onun pc ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ilk başta sıkıntısız calışıyorsa

öyle direk onla ilgili olmaz Donanımlar belki ekran kartını desteklemez belki Monitör sonradan desteklemez vs vs başka bir pcye takıp denemesi lazım sorun heryerde olabilir

ama öyle daha az performans alır bence direk yeni bir monitörde denemeli ona göre yeni monitör almalı
yani diyorsun ki 1000 liraya zar zor çalışıp aldığım ekran kartı için 1500 liraya tekrar monitör alayım, şuan dediğim gibi düzgün bir şekilde çalışıyor eski ekran kartımla.
@Baran Gürkan AMD'ye lanet konusu açın, orada beraber sövelim, işiniz görülsün. Yoksa, mantıklı önerilerle yürümeyecek bu konu.
Bütün önerileri tekrar tekrar denedim tek VGA dönüştürücü işi kaldı, belki fark etmişsinizdir ama o kadar para verip aldığım ekran kartının bir aydır arka tarafta rafta ölü yatması ve her türlü işlemi denemem, bilgisayarı sayısız kere söküp takmam vidaları söküp tekrar takılması ve bunun defalarca yapılması benim sinirimi ve sabrımı bir hayli zorluyor ve artık umudum da kalmadı, iki oyun oynamak için bu kadar eziyet çekilir mi sizce ? Resmen dua ediyorum çalışsın diye.
 
60 hz HDMI Monitörü 550tlye aldım ama VGA Dönüştürücü Alabilirsin full performans almazsın ama oyunları Ultrada Rahat oynatır
 
60 hz HDMI Monitörü 550tlye aldım ama VGA Dönüştürücü Alabilirsin full performans almazsın ama oyunları Ultrada Rahat oynatır
Anlamıyorsun galiba para veremem diyorum yeni monitöre, ayrıca neden böyle gereksiz bir harcama yapayım halihazırda monitörüm işimi görürken, 3 aydır çalışıyorum ve üniversite zamanı için para ayırdım kenara, kalan parayla ekran kartı aldım ve tek kuruş daha harcama yapamam üzgünüm. Ki monitörümden memnunum.
 
Anlamıyorsun galiba para veremem diyorum yeni monitöre, ayrıca neden böyle gereksiz bir harcama yapayım halihazırda monitörüm işimi görürken, 3 aydır çalışıyorum ve üniversite zamanı için para ayırdım kenara, kalan parayla ekran kartı aldım ve tek kuruş daha harcama yapamam üzgünüm. Ki monitörümden memnunum.
1.5k dediğin için ucuz gelir diye düşündüm anlamadıgımdan değil Vga Dönüştürücü Almalısın ozaman yoksa ekran kartın için başka umut yok fikrime göre
 
Bir ay oldu neredeyse Hepsiburada'dan sıfır aldım, ama sorsan benim elimde en fazla 5 gün kalmıştır kart, 2. gününde sorun çıkardı 1 aya yakın teknik serviste bekledi ve verdiğim şekilde geri gönderildi bilseydim direkt iade talebi oluştururdum.
Ne Hepsiburada ne de AMD destek vermiyor kafayı yemek üzereyim, resmen elimde kaldı kart, ne geri verebiliyorum ne tamir ettirebiliyorum ne kullanabiliyorum.
 
Son düzenleme:
Belki burada da denk gelen olmuştur yeni nesil bazı kartlar DVİ dönüştürücü kullanılamaz etiketi ile geliyor. Hala DVİ bağlantı yapacağım diye zorlamanın hiçbir faydası olmaz. Çözüm olabilecekler ya HDMI monitör ya da HDMI to VGA aktif dönüştürücü.
 
Tövbe estağfurullah yani diyorsun ki AMD sıkıntılı bir firma çalışmadığı halde kartın üstüne DVI çıkışı koyuyor, gerçekten çok mantıklı kartın üstünde çalışmayan bir çıkış bulunması. Ayrıca galiba iyi okumuyorsun bunu defalarca belirtmiştim tekrar belirtiyorum kart 2 gün kadar görüntü verdi DVI üzerinden.
 

5 6 ay önce 1050ti sistem topladım üstünde DVI VGA dönüştürücüler çalışmamaktadir yazısı yapıştırmışlardı HDMI VGA bakman gerekir.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı