RX 570 Görüntü vermiyor

Benim anlamadığım şey ise kartı AMD'ye verip sonra sorun yok deyip geri vermesi. Değişik bir şey demek ki kartta değil de dediğimiz şeyle ilgi bir sorun var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır ben yepyeni sıfır tertemiz ekran kartı almışım şimdi bana diyorsunuz ki VGA dönüştürücü al ve öyle kullan, bu kullanıcı deneyimi adına rezalet ve çok kötü bir olay, ayrıca yeni kartı dönüştürücü üstüne analog çıkışla kullanmak istemiyorum eğer öyle çalışıyorsa bile.

Hayır ben yepyeni sıfır tertemiz ekran kartı almışım şimdi bana diyorsunuz ki VGA dönüştürücü al ve öyle kullan, bu kullanıcı deneyimi adına rezalet ve çok kötü bir olay, ayrıca yeni kartı dönüştürücü üstüne analog çıkışla kullanmak istemiyorum eğer öyle çalışıyorsa bile.
Yani öbür türlü kullanamaz gibi bir şey. Benim aldıgımda VGA girişi vardı, takıyordum gelmiyordu. Neymiş HDMI lazımmış. O zaman niye VGA girişi koyuyorsunuz çok saçma bir şey. Sana benzeri olan şey benim başıma gelmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Salı akşamdan beri bu hatayı alıyorum. Bilgisayar fix it yaparken sürekli bu hatayı veriyor. Hatanın nedeni AMD Radeon R5 220 ekran kartı.

Özellikler:

AMD Radeon R5 220 ekran kartı, 4 GB RAM, Core i3 4170 işlemci.

Amma uzadı konu, arkadaşım denemediğin format atmak, işlemcin intel ise çıkar ekran kartını format at, format sonrası tak ekran kartını aç.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı