işsiz*adam Centipat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 7 24 Ocak 2020 #1 Monitör VGA girişli olduğundan dönüştürücü mü almalıyım yoksa şu monitör işimi görür mü? Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2020
Monitör VGA girişli olduğundan dönüştürücü mü almalıyım yoksa şu monitör işimi görür mü? Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.285 Makaleler 5 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2020 #2 Bütçen nedir? HDMI girişli monitör alman iyi olur. Not: Attığınız monitörün HDMI girişi var. Son düzenleme: 24 Ocak 2020 Artı 0 Eksi
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 24 Ocak 2020 #3 HDMI girişli monitör al, dönüştürücüler sıkıntı çıkartabiliyor. İyisi de pahalı oluyor. Bütçe belirtmemişsin fakat 500 TL civarına bunu alabilirsin: Lg 22MK400H 1ms HDMI IPS 21.5" Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Artı 0 Eksi
HDMI girişli monitör al, dönüştürücüler sıkıntı çıkartabiliyor. İyisi de pahalı oluyor. Bütçe belirtmemişsin fakat 500 TL civarına bunu alabilirsin: Lg 22MK400H 1ms HDMI IPS 21.5" Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
KS KS işsiz*adam Centipat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 7 24 Ocak 2020 #4 Caner Uncu dedi: HDMI girişli monitör al, dönüştürücüler sıkıntı çıkartabiliyor. İyisi de pahalı oluyor. Bütçe belirtmemişsin fakat 500 TL civarına bunu alabilirsin: Lg 22MK400H 1ms HDMI IPS 21.5" Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Genişletmek için tıkla... kupon kodu vs 518 tl ye siparişini verdim ürünün...umarım yıllarca götürür beni sorun çıkarmadan Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: HDMI girişli monitör al, dönüştürücüler sıkıntı çıkartabiliyor. İyisi de pahalı oluyor. Bütçe belirtmemişsin fakat 500 TL civarına bunu alabilirsin: Lg 22MK400H 1ms HDMI IPS 21.5" Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Genişletmek için tıkla... kupon kodu vs 518 tl ye siparişini verdim ürünün...umarım yıllarca götürür beni sorun çıkarmadan
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 24 Ocak 2020 #5 Caner Uncu dedi: HDMI girişli monitör al, dönüştürücüler sıkıntı çıkartabiliyor. İyisi de pahalı oluyor. Bütçe belirtmemişsin fakat 500 TL civarına bunu alabilirsin: Lg 22MK400H 1ms HDMI IPS 21.5" Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Bu fiyata böyle bir monitör. Kesinlikle kaçırmamak lazım. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: HDMI girişli monitör al, dönüştürücüler sıkıntı çıkartabiliyor. İyisi de pahalı oluyor. Bütçe belirtmemişsin fakat 500 TL civarına bunu alabilirsin: Lg 22MK400H 1ms HDMI IPS 21.5" Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Bu fiyata böyle bir monitör. Kesinlikle kaçırmamak lazım.
X Xeon22 Hectopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 162 10 Şubat 2020 #6 VGAMonitorluAdam dedi: Bu fiyata böyle bir monitör. Kesinlikle kaçırmamak lazım. Genişletmek için tıkla... Bende almayı düşünüyorum ancak TN panel sıkıntı diyorlar görüş açısı için ben hem oyun oynucam hemde film, dizi izlicem beni üzermi sence Artı 0 Eksi
VGAMonitorluAdam dedi: Bu fiyata böyle bir monitör. Kesinlikle kaçırmamak lazım. Genişletmek için tıkla... Bende almayı düşünüyorum ancak TN panel sıkıntı diyorlar görüş açısı için ben hem oyun oynucam hemde film, dizi izlicem beni üzermi sence
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 10 Şubat 2020 #7 Xeon22 dedi: Bende almayı düşünüyorum ancak TN panel sıkıntı diyorlar görüş açısı için ben hem oyun oynucam hemde film, dizi izlicem beni üzermi sence Genişletmek için tıkla... Dizi film çok izliyorsanız eğer, en azından VA panel tercih etmeniz lazım. TN panelde pek keyif alamazsınız. Artı 0 Eksi
Xeon22 dedi: Bende almayı düşünüyorum ancak TN panel sıkıntı diyorlar görüş açısı için ben hem oyun oynucam hemde film, dizi izlicem beni üzermi sence Genişletmek için tıkla... Dizi film çok izliyorsanız eğer, en azından VA panel tercih etmeniz lazım. TN panelde pek keyif alamazsınız.
X Xeon22 Hectopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 162 10 Şubat 2020 #8 VGAMonitorluAdam dedi: Dizi film çok izliyorsanız eğer, en azından VA panel tercih etmeniz lazım. TN panelde pek keyif alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Çok izlemiyorum günde belki 1 2 saat ama hem oyundan hemde dizi, film izlediğimde zevk alabileceğim bir monitör lazım 600-700 TL civarı Artı 0 Eksi
VGAMonitorluAdam dedi: Dizi film çok izliyorsanız eğer, en azından VA panel tercih etmeniz lazım. TN panelde pek keyif alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Çok izlemiyorum günde belki 1 2 saat ama hem oyundan hemde dizi, film izlediğimde zevk alabileceğim bir monitör lazım 600-700 TL civarı
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 10 Şubat 2020 #9 Xeon22 dedi: Çok izlemiyorum günde belki 1 2 saat ama hem oyundan hemde dizi, film izlediğimde zevk alabileceğim bir monitör lazım 600-700 TL civarı Genişletmek için tıkla... Ben de bayadır o fiyat aralığında VA panel monitör aramaktayım, ama bu fiyatlara sorunsuz 75 Hz bir VA panel bulmak çok zor. Benim önerim, uygun fiyatlı VA panel monitör indirimi vs. beklemeniz. TN panelin sizin tatmin edeceğini sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Xeon22 dedi: Çok izlemiyorum günde belki 1 2 saat ama hem oyundan hemde dizi, film izlediğimde zevk alabileceğim bir monitör lazım 600-700 TL civarı Genişletmek için tıkla... Ben de bayadır o fiyat aralığında VA panel monitör aramaktayım, ama bu fiyatlara sorunsuz 75 Hz bir VA panel bulmak çok zor. Benim önerim, uygun fiyatlı VA panel monitör indirimi vs. beklemeniz. TN panelin sizin tatmin edeceğini sanmıyorum.
X Xeon22 Hectopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 162 10 Şubat 2020 #10 60hz IPS bir şey de olabilir aslında ya Artı 0 Eksi