RX 570 İçin Sistem Önerisi

BarisTatli

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. 2500TL bütçem var ve bu sistemi kurdum R5 1600X için bu soğutucu fazla mı? Önerilerinizi bekliyorum.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an elimde fx 6300 Sapphire rx 570 var 2500TL bütçem var. Elimde kasa, 750W PSU ve SSD var sadece anakart+ram+işlemci alacağım, yetersiz gelmeye başladı fx 6300

Hem Intel hemde AMD tabanlı üçlü topladım.

Benim tavsiyem eğer biraz render tabanlı bir sistem olsun istersen AMD al. Çünkü özellikle renderda performansları iyi. Ama oyunda da üzmez. Ama sırf oyun oynayacağım FPS amacım dersen kesinlikle Intel almalısın. Çünkü oyun performansları mükemmel.

Ayrıca eğer Intel tabanlı almak istersen. Baktın anakartı beğenmedin. Biraz daha bekle yeni çeşit çeşit B360 chiptset anakartlar piyasaya gelecektir. Hemde üstüne 250 Tl. para kalıyor. Önerilerim bunlar.

Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı1.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu attığım sistemler için de ek soğutucu masrafı yapmana gerek yok. İçlerinden soğutucu çıkıyor ve gayet yeterliler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı