- Makaleler
- 2
Normal kullanımdan kastınız nedir hocam?Belli bir yıl veremem ama normal kullanımda uzun yıllar sizi performans olarak tatmin eder.
Normal kullanımdan kastınız nedir hocam?Belli bir yıl veremem ama normal kullanımda uzun yıllar sizi performans olarak tatmin eder.
Öncelikle merhabalar, RX 570 4 GB GPU'suna sahibim. AAA oyunlar oynamayı çok seviyorum ve Ultra ayar takıntım yok. Orta ayarlar ideal benim için. Sizce kaç sene daha götürür? i3-9100F'e sahibim ve yakında i3-10100F'e geçeceğim. GPU'mu da değiştirmek isterdim ama bütçem yok maalesef. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Anlam veremiyorum oyunun sistem gereksinimlerine. En düşükte GTX 780 ve RX 470 önermiş. Arada dağlar kadar fark var bu kartlar arasında. Biraz dengesizlik olmuş gibime geliyor sistem gereksinimlerinde. Ya da yapımcı NVIDIA kartlara abanmış optimizasyonu yaparken. Bilemiyorum çıkınca göreceğiz. Tahminimce orta ayarlarda 60 FPS oynayabilirim.Cyberpunk 2077 için minimum sistemi karşılıyor sen düşün gerisini, birkaç yıla 1080p ömrünü tamamlar gibi geliyor.
Normal kullanımdan kastınız nedir hocam?
Şirketin yalancısıyız, bence RX570 hala güçlü ama artık yavaştan da yaşlanmaya başladı. Yeni nesil GTX 1650S ya da RX 5500 XT alın i3 10100F almak yerine.Anlam veremiyorum oyunun sistem gereksinimlerine. En düşükte GTX 780 ve RX 470 önermiş oyun. Arada dağlar kadar fark var bu kartın arasında. Biraz dengesizlik olmuş gibime geliyor sistem gereksinimlerinde. Ya da yapımcı NVIDIA kartlara abanmış optimizasyonu yaparken. Bilemiyorum çıkınca göreceğiz. Tahminimce orta ayarlarda açar muhtemelen.
Sizce RX 570'ten RX 5500 XT'e geçmek mantıklı mı? 1650S tercih etmem muhtemelen pek fark yok çünkü RX 570 ile arasında.Şirketin yalancısıyız, bence RX570 hala güçlü ama artık yavaştan da yaşlanmaya başladı. Yeni nesil GTX 1650S ya da RX 5500 XT alın i3 10100F almak yerine.
İlla yükseltme yapacaksanız bence mantıklı. Ben bu iki karttan birini alacağım ilerleyen dönemde hem GDDR6 avantajı hem de az güç tüketmesi avantajları arasında. Ama yükseltme yapmayacaksınız sisteminiz bence gayet yeterli.Sizce RX 570'ten RX 5500 XT'e geçmek mantıklı mı? 1650S tercih etmem muhtemelen pek fark yok çünkü RX 570 ile arasında.
Yani demek istediğiniz kullanmakta olduğum sistemim beni daha götürür. Umarım yanlış anlamamışımdır. RX 570 ile yola devam ediyorum o halde. i3 10100F'e geçmek istememin temel nedeni ilerde yeni nesilde çıkacak kartlarla kullanmak, o yüzden geçmek istiyorum. i3-9100F'i de yeni bir sistemde kullanıp kardeşime vereceğim hocam. Yardımlarınız için teşekkürler.İlla yükseltme yapacaksanız bence mantıklı. Ben bu iki karttan birini alacağım ilerleyen dönemde hem GDDR6 avantajı hem de az güç tüketmesi avantajları arasında. Ama yükseltme yapmayacaksınız sisteminiz bence gayet yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.