RX 570 kilitlenme ve ekranda kararma

Hocam peki bu kilitlenmeler ve görüntü gitmesi yaşandığında anakartta CPU LED falan yanıyor muydu sizde dikkat ettiniz mi?

B450-M kullanıyorum bir LED yanmasıyla karşılaşmadım fakat ASUS ROG LED'i bilgisayar sürekli resetleniyormuş gibi beyaz kırmızı yanıp sönüyordu resetleyince düzeliyordu. Onun dışında ekran kartında bulunan sorun olmadığını gösteren LED1 beyaz ve sorunsuz yanıyordu.

B450-M kullanıyorum bir LED yanmasıyla karşılaşmadım fakat ASUS ROG LED'i bilgisayar sürekli resetleniyormuş gibi beyaz kırmızı yanıp sönüyordu resetleyince düzeliyordu. Onun dışında ekran kartında bulunan sorun olmadığını gösteren LED1 beyaz ve sorunsuz yanıyordu.
Bu armorda ışık yanmadığı için bilmiyorum.Fakat bu dediğim gerçekleştiğimde klavye mouse ışığı sönüyordu.Cpu ledde kalması normal diye biliyorum.İlk yanan led o olduğu için VGA ledine geçiş yapamıyor galiba.Orada kalıyor.
Hocam tam olarak anakart marka model nedir sizin?Ez debug led bölümü bulunuyor mu?

Bu Armor'da ışık yanmadığı için bilmiyorum. Fakat bu dediğim gerçekleştiğimde klavye mouse ışığı sönüyordu. CPU LED'de kalması normal diye biliyorum. İlk yanan LED o olduğu için VGA ledine geçiş yapamıyor galiba. Orada kalıyor.

Hocam tam olarak anakart marka model nedir sizin? EZ Debug LED bölümü bulunuyor mu?

Gigabyte B450M , aynı şekilde klavye ve mouse LED'leri bende de sönüyordu.

Merhaba hocam, tekrar rahatsız ediyorum ama, siz sorunu ne kadar sıklıkla alıyordunuz? Ben 8-10 günde bir yaşıyordum sıklıkla bu sorunu. DDU kullanırken bu problem yaşanabilir mi peki? Veya DDU haricinde elle silmek ne kadar etkili olur?

Aynı şekilde 8-10 günde bir alıyordum. Elle silme ile artık dosyalar bırakabiliyor. DDU ile silme daha sağlıklıdır.

Aynı şekilde 8-10 günde bir alıyordum. Elle silme ile artık dosyalar bırakabiliyor. DDU ile silme daha sağlıklıdır.
Hocam bundan anlaşılıyorki sorunlarımız birebir aynıymış.Bu psu dan şüphelenmiştim ama.8-10 gün aralıklarla olan bir sorun yazılımsal gibi duruyor.En sorunsuz sürüm hangisiyse ona dönmek istiyorum.Kart servisten geldikten sonra.19.9.2 var,20.2.2 var başka seçenek olarak ne eklenebilir?

Hocam bundan anlaşılıyor ki sorunlarımız birebir aynıymış. Bu PSU'dan şüphelenmiştim ama. 8-10 gün aralıklarla olan bir sorun yazılımsal gibi duruyor. En sorunsuz sürüm hangisiyse ona dönmek istiyorum. Kart servisten geldikten sonra.19.9.2 var,20.2.2 var başka seçenek olarak ne eklenebilir?

ReLive 2020'nin ilk güncellemesini ben sorunsuz kullanmıştım onu da deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı