RX 570 LoL Düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

İbrahimklcr

Hectopat
Daha fazla  
Oyuna girdiğimde kart 70-80 Watt kullanıyor. 400 FPS'e kadar çıkıyor. Ama 1 dk sonra 30-40 Watt kullanıyor. FPS Max 190 oluyor ve 130'a kadar dalgalanıyor. Oyun içi FPS limit yok team fight olunca malum FPS daha da düşüyor. Adrenalin 2020 sürüsünü denedim düzelmedi. Eski sürücüleri denedim bir türlü düzelmiyor. Sadece LOL'de sorun var. İşlemci Ryzen 2600 4.1 GHz 16 GB RAM Windows son sürüm sürücüler ve BIOS güncel. Kartı başlangıçta olduğu gibi hep 70 Watt üstünde kullanmanın yolu yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 570 kullanırken 70 - 120 FPS alıyordum. 1050 Ti kullanırken 150 - 180 alıyorum. Oyunda bir tuhaflık var

Dostum bütün oyunlarım 60 sabit canın ne istiyorsa, kullandığın monitör 60Hz olduktan sonra 1000 FPS alsan ne olur. Oyun için akıcılık 60 FPS'dir. Her oyun icin oynanabilir FPS 30'dur. Knight gibi oyunlari küçüklüğümüzde içinde ekran kartı sayılmayacak bilgisayarlar ile oynadık. Hâlâ LOL ve diğer oyunlar bilgisayarımda ekli hepsi 60 FPS sabit daha 1 kere sıkıntısını çekmedim.

Lolde sınırsız fps için uygun değil, karaktede takılmalar olur sabit fps de oynaman lazım zaten.
Asıl moba oyunlarında 60 üzeri hissedilmez, yanlış bilgi verme. 1060 lol için çerez bu arada insanların bütçelerinin yettiği kartları küçümsemek nedir bazı oyunların monitör Hz değerine göre oynanması daha önemli lol gibi özellikle, 1060 küçümsediğin kart tüm oyunları açıp 60 fps üzeri oynatıyor çok boş yapmışsın.

Son düzenleme:
FPS'in ara ara 0 olması durumu sizde de oluyor mu? Konu sahibiyle aynı sisteme sahibim, R5 2600 ve RX 570. Bazen FPS 2-3 saniye boyunca 0 oluyor. Temiz kurulum mu istiyor bilgisayar, Adrenalin 2020 mi sıkıntılı anlamadım.
Bende Ryzen 7 2700 Rtx 2060 rog strix var 0'a hiç düşmedi ama 90 lara düştüğü oluyor şu son 2 aydır felan.

Tavsiye olarak bende şunu belirteyim bende rx 570 kullanıcısıyım lolde sizle aynı fps alıyorum evet düşebiliyor ama ben gölgeleri tamamen kapatıyorum hiçbir işe yaramıyor çünkü gölgeleri kapamanızı tavsiye ederim gerçekten boş yere fps gidiyor.

Bu cümleden hiç birşey anlamadım.

Bu cümleden hiç birşey anlamadım.
Dostum şöyle lolde gölgeler gerçekten saçma ve fps ni resmen çalıyor açtığın zaman ben kendim denedim gördüğümü söylüyorum 400 fps alıoyrum veya 350 gölgeler açtığı an rahat 60 fps kaybetiğimi de biliyorum deneyip görün dediğim cidden doğru gölgeleri oyuna açmanıza gerek bile yok.

Monitorüm 144 hz ve okuduysanız konuyu 130 altına düştüğü yazdım FPS in nasıl gereksiz oluyor acaba 60 FPS üstü hikayeli oyun mu oynuyorsunuz siz

lol de 300 fps aldığım da oluyor 400 de 1920 1080 oynuyorum gölgeler kapalı ve fps yi limitsiz yapıyorum bende olanı söyledim sadece ve diyorum ki gölge fps yiyor bende öyle olmuştu bi gölgeler kapamayı deneyin fps artışı olursa yazarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…