RX 570 Mining Çıkması Mı?

Yer
Karabük
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, geçen gün 750 TL'ye RX570 Nitro+4 GB aldım. Bugün geldi ve ben de bilgisayarıma taktım. CS:GO'da GPU kullanımı bazen 1'e kadar düşüyor.
İşlemcim G4560 (ileride değiştireceğim için ve RX570 ile 90% darboğaz olduğu için aldım) PSU ise Cooler Master RS-500-pcap 500 Watt'lık bir PSU.
Yaptığım test ise bu:

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Teoride evet, ama maalesef pratikte böyle olmuyor. Güç kaynağınızı değiştirmenizi öneririm.
Ama bu testi yaparken her hangi bir reset olayı filan olmadı oyunlarda filan da yok. Ama oyunu veya testi kapattığım zaman siyah ekrana düşüyor.
Screenshot_3.png

Dikkat ederseniz burada kart tek başına 180 watt çekiyor.

Peki bu testi ne kadar süreyle yapıyorsunuz? En az 30dk deneyin. Sorun varsa, test sırasında hata verecektir. Ama yineliyorum, sorun olup olmadığını anlamak için artı 8 pini kesinlikle takmanız gerek. En kötü çevirici aparat vs bulmaya bakın.

Genel söylüyorum psu için 12 voltta verdiği ampere bakın ve ihtiyacınız olanın %15 %20 fazlası varsa yüke binince daha garanti olacaktır.
Teoride 30 amper akım veriyor
Zaten 1050 Ti aldım. Şuan hiç bir sorun yok gül gibi geçinip gidiyoruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı