RX 570 Oyunda ansızın FPS düşmesi

LoxChatterb0x

Hectopat
Yer
İstanbul / Üsküdar
Daha fazla  
Arkadaşlar "Tom Clancy's The Division 2" adlı oyunu freeroam oynarken FPS düşmesi giriyor fakat görevlerde falan hiç olmuyor bu. Bir sürü çok oyuncunun olduğu ortamda'da olmuyor sadece şehirde dolaşırken drop yiyorum. Ekran kartı RX570 işlemci i7 3770.

Son düzenleme:
Maalesef Ultra'da bile göze batan droplar var.

İşlemciniz yetersiz kalıyor maalesef. Sistemi satıp üzerine para ekledikten sonra yenisini almak en mantıklısı sanırım. İşlemcinizin diğer oyunlardaki testleri:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
GPU kullanımına dikkat edersen anlık olarak dalgalanıyor. Yani darboğaz söz konusu.

İşlemciniz yetersiz kalıyor maalesef. Sistemi satıp üzerine para ekledikten sonra yenisini almak en mantıklısı sanırım. İşlemcinizin diğer oyunlardaki testleri:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
GPU kullanımına dikkat edersen anlık olarak dalgalanıyor. Yani darboğaz söz konusu.

Dediğim gibi önceden olmuyordu gelen güncellemeler tetiklemiş olabilir mi ? Ve sistemi satarsam yeni bir bilgisayar alıp alamayacağımı bilmiyorum.

Dediğim gibi önceden olmuyordu gelen güncellemeler tetiklemiş olabilir mi? Ve sistemi satarsam yeni bir bilgisayar alıp alamayacağımı bilmiyorum.

Olabilir. Haklısınız bu devirde para kolay kazanılmıyor. Kasa, SSD, ekran kartı durabilir. Sadece yeni anakart, işlemci ve RAM alabilirsiniz, diğerlerini sonradan yenilersiniz.

Merhaba benim sistemimde i5 8400 GTX 1060 3GB 8 GB RAM bende de aynı droplar vardı. RAM'larin MHz değeri 2133 deydi bende 3000 yapınca aşırı derecede droplar gitti. Yani RAM'larin MHz değerini arttırırsan işe yarayabilir.

Merhaba benim sistemimde i5 8400 GTX 1060 3GB 8 GB RAM bende de aynı droplar vardı. RAM'larin MHz değeri 2133 deydi bende 3000 yapınca aşırı derecede droplar gitti. Yani RAM'larin MHz değerini arttırırsan işe yarayabilir.
4 tane soket var 2 tane ayrı ram kullanıyorum ama hızları aynı.
Sorunun büyük ihtimalle oyundan kaynaklanıyordur.
Daha önce yoktu böyle bi sıkıntı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı