RX 570 performans sorunu

N E İ S İ S

Centipat
Merhaballar 1 yıl kadsr önce Ryzen5 2600X, ROG RX570,8 GB RAM, B450M ile sistem topladim. İnternetteki oyun testlerine kiyasla ciddi performans dusuklugu var. 1 yil icinde de yavaslamalar vs basladi. Herkeste ayni problemler yasaniyor mu acaba? Bir de SSD'ye bayağı uygulama yukledim neredeyse doldu. Bunun da etkisi olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam hocam siz haklısınız kusura bakmayın. Firestrike'da bile yeni sürüm öndeyken siz hâlâ bu düşünceyi savunarak bu polemiğin daha uzamasına gerek yok.

Dostum sadece tartışıyoruz sorun yok zaten burası bunun için var değil mi? Benchmarklarda siz haklısınız ama ben oyun için FPS kaybı var dedim ki gerçekten de sadece oyun odaklı bakarsak dediğim gibi ama benchmarklara bakarsak sizin dediğiniz doğru yani kimsenin yanıldığı yok.

Çok saçma olacak ama hangi oyunları oynuyorsunuz?
Apex legends pubg ve birçok 3A oyunu oynuyorum(metro serisi far cry serisi vb.)
Bilgisayara en son ne zaman format attınız? 3-4 ayda bir format atmanızı tavsiye ederim.
1 seneden fazla oldu
Bilgisayara en son ne zaman format attınız? 3-4 ayda bir format atmanızı tavsiye ederim.
1 seneden fazla oldu

3A oyunlar genelde(ac serileri,far cry
ekledım

Son düzenleme:
Apex legends pubg ve birçok 3A oyunu oynuyorum(metro serisi far cry serisi vb.)
Apex Legends 'da eğer kasma var gibi gözüküyorsa aynısı bende de var ve asla çözemiyorum, araştırmadığım konu kalmadı ne yazık ki. Sunucuyla alakalıymış sanırsam ama diğer oyunları bilemeyeceğim.

Olabilir ustam bende x siz versiyon var lolde 80 FPS alıyordum anlık donuyordu bitcoin virüs varmış. Format le çözdüm bide iyice taradım eset in linux tabanlı vardı o çok iyi idi onla dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…