RX 570 PSU uyumu

Bu benim kendi sipariş ettiğim PSU. Bayramda 360 TL idi ama yine de alınabilir duruyor. Önceki mesajımı da düzenlemiştim tekrar bakın.

Mesajınıza baktım her şey için gerçekten çok teşekkür ederim. Kartı alıp şimdilik bir deneme yanılma yöntemi yapacağım. 15 gün sonra da yeni bir PSU alırım.
 
Öncelikle merhabalar hayırlı günler arkadaşlar. Sapphire RX570 8 GB'lık bir ekran kartı alacağım. Daha önce açtığım konularda PSU değiştirmem gerektiği söylendi. Şu anlık PSU alabilecek bir maddi duruum yok. Eğer ben şu an üstünde bulunan PSU ile RX570 kullanırsam yetmediği takdir de kartta veyahut başka bir parça da bozulma, yanma gibi bir durum oluşur mu? Benim 5 sene önce almış olduğum PSU'u da budur. Everest Eps-5500 500w Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Yardımcı olabilir misiniz? Bir süre de olsa bu PSU ile kullanabilir miyim? Forum da yeniyim umarım link atmak yasak değildir.
Güç Kaynağı, PC bileşenlerinin önemli bir parçası, ucuz yola gitmeni hiç tavsiye etmem. hele ki 80+ yazıp sertifikasız ürünlerden tamamen uzak durman.

Dünyaca ünlü SilverStone markasında 1 ürün var, şuan bildiğim kadarı ile indirimde gerçek 80+ sertifikasına sahip, 1 kez alırsın kafan ağrımaz.

 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı